Tröttheten slår till..

Jag får väl vara glad att det har delat upp sig med härligt med skit i omgångar iaf. Med det vill jag säga att det var ett helskotta för mig i somras och jag var sjukt stressad över massa saker redan då. När det väl lugnade sig så vart det jobbigt med skolan där barnen går. Vi hade samtal, möten etc. Det avlöstes med att tanden gick sönder och dom gjorde fel med räkningen. Så det fick jag tjafsa om med. 

Föräldrarmöten, vattengympa 2 ggr i veckan, barnvakt, läkarbesök. Sen på det Brorsan som åker in å ut från akuten, nu senast i fredags - två ggr. Så det är ju något som vi tar steg för steg nu, dag för dag. Mammas återbesök och besked kommer väl i nästa månad. 

 Bägge barnen är iaf friska nu, tjoohoo! Så idag är det kalas. Men själv har jag slagits av en enorm trötthet. Jag är så trött just nu, så jag vet knappt vad jag heter. Jag sitter nu med morgonens första kopp kaffe. Å ja! Det är lunchtid! Jag har tre timmar på mig att duscha, slå in present och ta oss dit. Det är inte långt, inte det. Men den här tröttheten slog bara till totalt. Det är dessutom derby i eftermiddag. Så den ska jag se på i en park. Att komma ut och få lite frisk luft gör nog susen!

 

Hopppas ni andra njuter av en härlig söndag!!