Semesterstängt...

Hela familjen är nu på semester! Härligt. Vädret är toppen och vi har en massa inplanerat. Känns som om detta är en tid med familjen och därför går även bloggen på semester. Kommer tillbaka i augusti med en massa uppdateringar om sommarn och hur hösten kommer se ut för min/vår del..
Hoppas alla får en super semester/sommar nu!

Shopping...

Kommer kanske inte som en chock att ja gillar polarn och pyrets grönrandiga. Dels för att dem är ju super snygga å grönt å vitt är ju förjäkla najs det med (hammarbyyyyyyyy).... =)  Mössan hade ja ju köpt förut, men det va en kille som kasta den och sen dess är den borta. Så jag fick köpa en ny...

Blev en pyjamas till hösten/vintern med. Va hur skön som helst! (POP)

En av tröjorna som ja va på jakt efter. Hitta en enda och det va i storlek 98 - Theo´s storlek. Så ja vart ju super glad! Tog den direkt! Lööööööv! Även det polarn och pyret.

Vi va på jakt efter en till keps. Just så att man kan byta. Han är ju besatt i sin gröna och den är ju super bra med. men den behövs ju tvättas lite då å då. Men vi hitta ingen keps vi gilla. Däremot en gubbkeps som min man sken upp som en sol för att ja hade i handen. Så den fick följa med oss hem. Även några nya par strumpor. Dem försvinner ju en efter en, så det är ju bra att ha lite extra... (POP)
 
 

Njuter!

Sitter och bokstavligen njuter av min frukost! Jäklars så gott! Fil med färska hallon och färska blåbär. Det smakar så gott, smälter i munnen på mig! Mmm vill bara ha mer mer mer =) Jag som inte ens är nån frukostfantast! Ska avsluta denna superba frukost. Ta mig in i duschen och sen klä på mig. Mannen är hemma idag så vi ska passa på att åka och handla medans skrutten går sista dagen på dagis innan semestern hägrar!

Theo kom in så söt till mig imorse. Hade sin nya rygga på sig och elefanten där i =) Skulle absolut ha på sig den. Men den fick inte följa med till dagis då ja inte hunnit namnmärka dem (såklart).. Tänkte ta med mig ryggan upp sen så får han ha sina badkläder där i. För efter dagis så ska vi bada en liten stund. Det kommer han att bli så glad över! Får se hur länge vi blir borta. Är ju super bästa Vm idag med.. :P

Vincent Shoe store..


Snälla snälla Vincent Shoe store! Vilka kanon människor! För flera veckor sen så vann jag ett par lory red skor till Theo. super snygga! Men problemet va bara att min son har för tjocka fötter. Tänkte sälja dem där skorna då det inte gick att ha dem alls. Han fick inte ens i foten. Men så kontaktade jag dem och dem va så snälla att jag fick välja en ny sko ur deras sortiment. Vilket jag gjorde. Men då hade den skon tagit slut. Såklart. Så jag krånglade ännu mer och fick ta en annan sko. Skickade in min sko men då hade ju den andra skon tagit slut med. Och dem var de ända som var breda som dem hade. Så då fick jag välja något ur deras sortiment för samma pris! Så jag tog en ryggsäck, en super söt rosa elefant och ett par limegröna strumpor! Det kom idag.

Theo satte på sig ryggan på en gång och har gått omkring med det hela tiden här. Strumporna åkte på dem med. Och elefanten och han har umgåtts *S*

Så himlans snällt att ordna så att jag fick något iaf och för dessutom samma pris. Kundservicen har varit toppen och hon jag pratat med har alltid varit så super trevlig! Kommer absolut inte bli den sista gången som jag kommer att ha med dem att göra. Dem hade absolut inte behövt att tillmötes gå mig med denna service då jag "endast" vann en vara från dem. Verkligen kanon!

Nu under sommaren har dem stängt men öppnar igen i augusti, kika in där då! Verkligen värt ett besök!
http://www.vincentshoestore.com