Frukost på rival..

 Vi gjorde ett spontanbesök hos Rival i Stockholm och åt frukost hos dom. Herrejösses. Det var så fantastiskt gott. Länge sedan som jag åt sådär mycket. Maten var verkligen välgjord och så kunde man beställa lite extra vid bordet. Dagen till ära så valde jag fattiga riddare. Så länge sen som jag åt det. Himmelskt gott. Freja tog pannkakor. En super god latte, färsk frukt och en enorm croissant. Längtar redan till en ny mysig frukost hos Rival..

Lite kärlek till fröknarna..

Frejas fröknar är helt fantastiska. Alltså på riktigt. Sedan Freja började i ettan, så har det blivit så bra. Dom har sån arbetsro i klassen och det går bara hur bra som helst. Minsta lilla sak man tar upp, ja det får man gehör på. Freja hade det jobbigt i början på vårterminen. Iom det, så ville hon sen inte gå tlll skolan. Jag tog upp det här med lärarna och dom tog det på allvar på en gång. på EN dag hade dom ändrat hela utgångsläget. EN. Dom ordna med möten och såg till att styra upp på rasterna etc. Så problemet försvann fort. Så vi ville visa att vi uppskattar dom och ordna med två burkar med hjärtan och så kort på det från Freja. Mycket uppskattat ♥

Valentine

Till mina små hjärtan på Alla Hjärtans Dag ♥

Dekoration av rosor..

Från Godisbukett till en bukett av rosor. Hittade en gammal kartong här hemma som jag förvandlade till en blomkruka. Insidan är av plast (fastsatt plastpåse) och fylld med oasis. Rosor på det och ett favoritband i regnbågens färger. Perfekt att ge bort eller att ha som dekoration..

Godisbukett till Alla hjärtans dag..

Jag och Freja satt och pysslade här hemma. Vi hade en liten Styrolitkula som vi satte fast marshmallows på. Vi klippte godiset i halvor för då vart det lättare att sätta dit dom.. Sen använde vi en tandpetare som vi fäste dom med. Resultatet vart som en bukett av godis. Jag satte lite gladpack runt först - då annars har marshmallowsen en tendens att torka. Sen satte jag cellofan över det. Själva stjälken gjorde jag av tre grillpinnar. Har man en tjockare pinne redan från början, så funkar det med. Men vi körde på det vi hade hemma. Sen lindade vi in själva pinnarna i vanligt sidenband.


Skridskoåkning..

 Vi har ju haft sån tur med isen här hos oss. Skolan har haft en spolad is, som barnen har fått åka på. Helt perfekt! Så efter skolan har vi åkt litegrann. Freja har fått tagit över Theos gamla skridskor och åker som tusan. Kul! Jag har ju lite svårt att åka för mkt, då jag får väldigt ont överallt. Men det är så roligt. Jag har ju alltid älskat skridskor. Får hoppas att vi kan komma iväg under sportlovet med.