Ooops..

Jag kunde inte riktigt motstå. Vart en matchande Brio diskbänk till deras redan svarta spis. Freja kommer att bli super glad för den. Nu måste den bara få plats inne på rummet med, det är alltid svårare :DNi missar väl inte?

Tävling inne på bloggens fb sida, ni hittar tävlingen HÄR


Tävling inne på bloggen, ni hittar den HÄRNy vinterutstyrsel..

Igår kom jag äntligen upp på vinden. Letade upp Theos gamla overall. Freja hade ju den i storlek 90 och den var ju bra. Men hon frös lite i den och sen när hon satte sig ner etc, så vart den för kort i benen. På det så läckte den (??) här i veckan. Mkt märkligt då hon hade gallonisar på ovanför. Vet inte hur hon vart blöt i ryggen. Om hon toklåg i en vattenpöl eller något? Men iaf, så åkte jag upp och hämta den i storlek 100. Den är ju såklart stor, men inte sådär jätte stor som jag trodde att den skulle vara. Så imorse åkte den på. Hon var så nöjd så.

På det fick jag meddelande om att hennes nya sko är på väg hem! Yey. Hon ska få en ny sko med! Theos som hon hade var storlek 22 och hon har problem med att hon fryser igen. Fast att det är en vintersko. Så nu beställde jag en vintersko i storlek 23 - för att hon ska få in en raggsocka extra. Dem på skoaffären sa att hon skulle ha 22 i vinter, men efter mätning och så i veckan så lät 22 litet. Blir nog bra. Den borde vara hos oss runt måndag. Perfekt!
 

Namnsmycke..

Bilden kommer ifrån LagnovikenFör några veckor sedan då jag var på bloggmiddagen på sahara, så delades det ut en massa fina priser. Vi fick tre priser var och sen goodiebags på det. Precis då dem presenterar namnsmycken så säger jag, det där vill jag jätte gärna ha - för när jag fyllde 30 skulle jag få ett sånt och det vart aldrig av. På det drar dem mitt nr! LYCKA!
 
Det var nämligen så att när jag fyllde 30 var jag höggravid med Freja. Vi visste då inte vad hon skulle heta, så då ville jag inte beställa ett namnsmycke. När hon väl kom så rann smycket helt och hållet ut i sanden. Men nu har jag beställt mitt halsband :D. Tackar Lagnoviken för det, som sponsrade med presentkortet och Anna & Ewa som anordnade eventet. ♥
 

Tre Pics..

Ännu en rolig bild. Fick mig ett gott skratt i söndags iaf. Ett gott skratt förlänger livet.. Freja dock super skeptisk som vanligt. Butterfia :P


Lite gladare på den här bilden iaf.


Jag: Theo, ser du att du skjuter ut nät från fingret?!
Theo: Jaaaa jag kunde det!
Jag: ??? ehh jaa, ok ???
Theo: (lycklig) Jag sköt nät från mitt finger (småfnissar).


Kommer såklart flera bilder!


Lite tungt just nu.

Mina superhjältar som ger mig kraft och ork, älskar er ♥
Bloggen blir såklart lite lidande då det känns smått tungt just nu. Vilken jäkla period jag varit i. Hela november har i stort sett punkterat en på energi.

Det började ju med att jag vart förkyld, en förkylning som tog evigheter att bli av med. Eller jag är inte av med den än. Febern kom och gick, berodde helt på dagen i sig. Tog mig ut och försökte bara verka lite normal, men det är jobbigt då det hänger sjudom över en som ett moln. På det så vart ungarna sjuka, så det vart ingen vila på dagen. Sen small det till i ansiktet och läkaren bedömde detta som en bihåleinflammation.

Då det inte vart bättre efter fem dagar med kåvepenin, så bytte dem pencillin. Men jag tyckte inte det hjälpte det heller. Jag fick besked om att det tar tid, det kommer att bli bra. Men inget hände. Jag vart skickad till röntgen och då fick jag tillbaka att jag hade något i kinden. Dem på vc visste väl inte vad dem skulle göra, så dem vart som handfallna.
 
På det så hade jag tappat känseln i högra sidan av ansiktet, kände ingen smak eller lukt. Jag hade problem med att lägga mig ner, det värkte i huvudet och snurra, mådde illa. Kaos. Sen fick jag feber till och från. Men sänkan visade ingen infektion eller bakterie?? Jag skulle ge det några dagar till då jag precis slutat med pencillinet, var troligtvis sviterna från det.
 
Nån dag gick och jag mådde inte bättre. I samma veva vart min hund dålig och dog på morgonen. Jag kan man bara jämföra att jag vart lika ledsen som när mormor dog. Bara slog ner mig helt och hållet och det är kämpigt än. i 12 år hade jag honom och nu är han inte här längre. så tomt och han lämnar sig sånt stort hål efter sig.

helgen efter på måndagen så försökte jag ta nya tag då jag fortfarande inte mådde bättre, och vaknade dessutom med halsont. då jag kommer till läkaren börjar hon då som först skriva en remiss (som borde gått iväg för länge sen). Jag valde då att ta remissen i handen och ringa dem som resten av familjen går hos. Åkte sen till tandläkaren för att utesluta att det var en tand - vilket det inte var.

På tisdagen ringde jag ÖNH och fick en tid veckan efter, så jag ringde till VC för att be dem ordna med sjukskrivningen. Det slutade med att dem vägrade att ringa upp mig, vägra ordna med sjukskrivning och tyckte att jag skulle in på ytterligare ett besök för en ny bedömning, trots att jag var där dan innan. Jag la på luren och ringde sthlms läns lanstings klagomål och synpunkter. Dem lovade att hjälpa mig.

På ons åker jag in till city akuten och då jag väntar där ringer dem från VC, läkaren och fixar rubbet. Enligt henne vart det ju olyckligt. Mmm. Jag var så arg så jag svettades floder efter det samtalet. Bättre gick det inte heller inne på city akuten som inte tog mig på allvar och gjorde inte ens en ordentlig undersökning.

Ringde då igen ÖNH och dem klämde in mig på fre. Hon gjorde en ordentlig undersökning och såg att det var bakterier än, att jag behövde ny pencillinkur.. Vart även skickad till röntgen igen.
 
Så i sön började jag faktiskt känna effekten av pencillinet, mådde inte lika dåligt då jag gick och la mig. Kände att jag slappnade av lite faktiskt. På måndagen började dock dagen med att FK ringde och sa att inget va ok i stort sett. Jag skulle utredas, mitt sgi, läkarens papper stämmer inte etc. jag skulle inte få pengar etc. jag hade varit sjuk för länge och lite bihåleinflammation stoppar ju inte ens för å jobba. ja hon körde på..

ja sa, ja ok. men det står inte i intyget att jag tappat känsel i ansiktet? kan inte böja mig, kan knappt lägga mig ner etc etc.. hon svara, så här är det. Jag vart sjukt ledsen och nedtryckt, blödde näsblod säkerligen pga stress. Bara mådde skit.
 
på tis försökte jag ta nya tag, så jag skulle skriva brev till fk och ringa läkaren på vc. men när jag kommer in på fk så står det att jag får en utbetalning? Jag är helt och hållet förvirrad. försökte maila då det var 738 i kön. Men ingen svarar. så imorse fick jag tag i både min föräldrarpenning och sjukpenning. Så nu är allt löst. var inga problem. dem förstår inte ens vem som ringde i måndags och varför hon ringde, för det står inget i min journal. det som står och dem läste upp det - är exakt samma sak som jag talade om för henne i telefonen. Vet inte om efter vårat samtal gått in och kikat på journalerna igen och insett att hon haft fel. kanske inte kollat riktigt noggrant. men kan man då inte ringa upp och säga det till personen i fråga och be om ursäkt ? Jag vet inte varför dem tror att dem kan bete sig hur som helst. så nu är allt löst förutom bihåleinflammationen. Men det är iaf på rätt väg och jag har hittat rätt människor att vända mig till iaf. sjukt omtänksamma och kompetenta. Men usch vad jag kämpat, har inte så mkt ork till annat..10% Hos Babyland!

We R Family (Loppi.se) erbjuder alla goa och glada 10% rabatt hos Babyland. Är ju toppen, inte minst nu till jul. Själv så är vi på jakt efter en ny bilbarnstol till Theo. Han får helt enkelt inte plats i sin nuvarande, speciellt inte med vinterutstyrsel och alla lager på. Vi har köpt alla våra bilbarnstolar hos Babyland och det kommer inte att bli ett undantag denna gång. Jag hoppas på att kunna åka dit först och få lite råd innan vi slår till på ett köp. Är nämligen så att Theo kommer att behöva sitta i en framåtvänd bilbarnstol. Vilket jag inte alls är nöjd över. Men ja har man en unge som är stor och lång, så är det andra alternativet att vi inte får åka bil. Han måste ju ändå sitta fast på något sätt. Tur att man alltid kan fråga!

Men in och shoppa med er, för att komma till din rabattkod, gå in här: http://www.babyland.se/loppiCatwoman och Sessan...

Mina fina Tjejer! ♥
 Bild från kalaset i söndags..Hitta Nemo i 3D

Nästa helg ska jag och Theo åka och titta på Hitta Nemo i 3d. En av favoriterna bland Disneys alla filmer. Självfallet så är det Mgroup som har skickat ut inbjudningarna. Alltid lika trevligt och uppskattat. Theo längtar, dels för att han gillar Nemo och dels för att han får ha på sig solglasögon på bio, haha! Kommer att bli toppen! Med oss plockar vi med Jonas som lät hyfsat avis i helgen då jag sa det. så jag ringde och fråga om han ville med. Theo kommer att bli super glad för det med ♥Tävling Lek & Form.

"Jag tävlar hos Deliciously.se om Byggkuber - Hus och trädgård, i samarbete med Lekochform. Tävla här du med!"

Det är mindre än en månad kvar till julafton. Vet alla vad ni ska köpa till era barn? Är alla julklappar redan inhandlade? Här hemma har vi inte handlat ett dugg utan koncentrerat oss på Theos födelsedag som var igår. Julstressen märks redan av ute i butikerna, så mycket folk. Själv föredrar jag dock att handla på nätet, man kan klicka hem det man känner för i lugn och ro, ingen stress.

Inne hos Lek och Form har dem en massa fint. Deras leksaker håller hög kvalité samtidigt som de är noggrant utvalda för att vara estetiskt tilltalande och pedagogiska. Dem har leksaker för alla tillfällen. Nu har en av er chansen att vinna dessa byggkuber. Byggkuberna är designade för att bygga ett hus med trädgård. Möbler m.m. ingår, liksom tre små gummifigurer (en flicka, en pojke och en hund). För att vara med i tävlingen, läs tävlingsreglerna här nedanför.


Tävlingsregler:
Skriv en kommentar här nedanför att du är med och tävlar.
+
Gilla & dela länken som finns på min fb sida. Ni hittar den här.
 
Tävlingen avslutas söndagen den 9 december
Lycka till!

Superhjältarna :D

hahahahhahaha superhjältarna från igår *Asg*
 

Veckoplanerare...

In till röntgen
Åka på återbesök hos läkaren med Freja
Åka och träffa läkaren själv
Theo 4 års kontroll på BVC
Försöka uppdatera bloggen lite 
Fixa iordning tävlingar
Simlekis på lördag
Hem till svärföräldrarna på söndag 

Theo 4 år!

HURRA HURRA ÄLSKLING, Idag blir du hela FYRA år ♥
Min stora pojke, älskar dig så.


Kalas nr 1

Idag hade vi kalas för Theo. I morgon fyller min skruttunge hela 4 år. Idag var det som sagt var kalas nr 1, för familjen. Han vart ordentligt bortskämd. Vilka presenter ungen fick. Hade han fått bestämma så hade han somnat med allt i sängen, haha. Det var spindelmannen såklart, batman påslakan och handduk och en cool batman på motorcykel. Runt i lägenheten hördet enn zoooomande ljud konstant och det var star wars svärdet från gudfar sin. Alla nya leksaker ligger (hyfsat otryggt faktiskt) bredvid hans säng. Vet att Freja lurade i krokarna *haha*. Det som dock förgyllde dagen för både Theo och samtliga herrar här, var bilbanan som han fick av morbror. Vilken bilbana. Han är så nöjd med sin dag, somnade riktigt gott i sängen.

Imorgon är det kalas nr 2, med alla vänner. Jag har bakat halva kvällen här och ska strax slå in hans presenter. Jag är så slut så jag orkar knappt slå in dem. Ska lyfta på rumpan, slå in dem och sen däcka i sängen!!Pencillin igen..


Japps dags för tredje dosen..
Man tror ju att man är kokko. Speciellt som läkare inte vill hjälpa en. Det känns ju som om man inbillar sig, att man aldrig blir bra. Så hamnar man rätt, och då får man svar på tal. Jag har fortfarande en bihåleinflammation. Konstigt att jag inte mår så jäkla bra då?! Ska dessutom röntga ansiktet för andra gången i nästa vecka. Hon ville vara noggrann, så att hon inte missade någe. Hon fick en ordentlig kram då jag gick kan ja säga ♥
 

Enorm trötthet..

Just nu ligger det som en enorm trötthet över mig. Jag hade gärna gått och lagt mig. Barnen är dock hemma med mig idag, då dagiset är stängt. Just nu bygger dem lego för fulla muggar medans jag tar tag i FK. Jag fick nämligen inga pengar på kontot och har ingen utbetalning reggad dem närmsta dagarna. Varför inte liksom?! Känns som om jag inte är chockad direkt. Alltid är det ju något. Så jag har mailat dem under morgonen. Nu ska jag ta tag i lite räkningar som jag helt och hållet glömt bort. Tiden måste verkligen ha stått still känner jag. Tyvärr, så gör ju inte resten av världen det.

Annars så är det lek med ungarna på schemat, en tripp till dalens sjukhus, städning och bak. Imorgon är det kalas nr1 och på söndag är det kalas nr2. Min lilla plutt blir ju hela fyra år på söndag. Helt sanslöst.


 

En vecka redan..

Är det inte märkligt att exakt en vecka efter att min sötis gått bort så vaknar jag på det exakta klockslag som han slutade att andas. En obehagligt lustig känsla måste jag själv säga. Saknaden är fortfarande så enormt stor, jag vet att det måste ta sin tid. Men det känns bara inte ok det här, jag är inte hel. Jag har en underbar familj, men Ludde var delar av min familj med. Har varit det dem senaste 12 åren. Jag kan fortfarande inte förstå att han inte finns längre =(
 

Indiska..

Jag hann förbi Indiskas pressvisning en snabbis. Jag vart helt kär i väskorna, som är helt i min stil. Även det gröna halsbandet som var super snyggt. Jag gillar allt som går i pastellfärg och turkost är bara så snyggt, det kommer att komma mer utav det i februari.

Indiska kommer även att släppa en serie exklusiva doftljus, i samarbete med parfymören Clas Wulff, som är inspererad av fem indiska regioner. Ljusen är en blandning av sojavax och paraffin som tillsammans ger en fin låga och lång brinntid. Alla dofter är naturliga och utvunna från växter, blommor och bär. 

Tanken är...

Ja tanken är att jag ska åka på pressvisning hos Indiska idag, men jag vet inte riktigt hur det blir. Jag hoppas att jag hinner dit, men hälsan måste få gå före. Är så trött på att inte få den hjälp man behöver, speciellt från VC som jag tillhör. Igår tog dem väl priset och det slutade med att jag ringde sthlms läns lanstings klagomål och synpunkter. Se vad som händer nu. Har iaf ringt och lämnat meddelande hos ÖNH, dem stackarna kämpar för å få in mig. Om jag inte kan komma in där idag, så kommer jag att vända mig till City akuten. Vill bara må bra nu.
 

We R Family..

Dem super fina bilderna kommer självfallet från söta JennieI lördags var det dags för Loppi´s event, We R family. Känns helt sjukt att jag gått på deras event i snart två år. Tiden går så fort. Jag undrade om jag skulle ta mig dit, då jag var så ledsen, dålig och hade sovit dåligt. Men jag tog mig dit för att vara med vänner och tänka på något annat. *Guld värt*


Emma, Jennie, Meja, Jack & Jag. Bilden kommer ifrån Loppi.se, ni hittar fler bilder HÄR


Vi bjöds på te från tehuset Java, aloevera dryck, kakor och godis. Vi fick med oss te hem i goodiebagen och fick då prova på smaken Lundablandning. Herregud vilket gott te. Vi drack upp det på två dagar =) Kommer att beställas mer av det teet.


Fina Love. Vilken underbar tjej. Vi hade så roligt på fridays för några veckor sen, första gången som vi träffades. Hon är en sprallig tjej som sprider glädje omkring sig. Plus att hon har varit så förstående och omtänksam med allt som hänt. På det skickade hon goaste mailet på fb "Du är en underbar person, rolig och alltid glad när jag träffar dig. Jag tycker du var stark som orkade komma igår ♥<3 trots allt ...". Jag uppskattar det så mkt! Tack vännen!


Charlotta, en av grundarna till Loppi.se och detta härliga evenemang. Hon kickade igång eventet med att hälsa oss välkomna. Även hon bloggar, inne hos loppi.se såklart - Ni hittar henne HÄR.


Charlotta gick igenom hur nästa år (2013) kommer att se ut i "Loppivärlden". Jag bara längtar till eventet i mars, då det börjar igen. Kids Fashion - hur kan det bli fel?!


Johanna Westman var dagens konferencier. Jag vet ju att jag kände igen henne, men inte enbart för hennes böcker. När jag kom hem så sa min man samma sak. Läste sen att hon var ju med på svt och sen även 2005 var hon värd för en av delfinalerna *ahhaaa*, det sa ju faktiskt allt =)


Först ut var tjejerna från Ramundberget. Dem bjöd senare på renchips. Tog hem en burk och den som älskade det mest var Freja, som jag fick bända loss från burken. =) Mer om Ramundberget hittar ni HÄR. Har varit i Funesdalen och det är super vackert. Ramundberget verkar absolut inte sämre. Hög mysfaktor.


Från Parelle pratade parfymexperten Alexis Priftis. Dem kan hjälpa dig att hitta en ny favoritdoft, något som passar just dig. Värt att kika in om du har lust att hitta en ny parfym, prova något annat än det vanliga.


Katarina (som tillsammans med Charlotta är grundare av Loppi.se), pratade om året som passerat, men även vad vi ska hålla utkik efter under 2013. Med på scenen fanns bloggarna Bambi, Chrystelle, Matstugan och Deer.


Jag fick sällskap av Jennie´s sötnos Meja AKA väsktjuven ;).


Efteråt vart det mingel och vi kikade in i ett tält. Vart så nyfiken redan då vi kom dit. Var ett tält med ökensand utanför. När vi kom in så stod där Bugaboo´s nya vagn Cameleon Sahara. Vilken presentation! Och vilken dröm. Hade jag haft en bebis i magen så hade jag gärna tagit den vagnen till nr3. Urfin!


Jag vart smått kär hos Micki leksaker. Dels för att deras nya spis är helt underbar. Den har en häll?!! Herregud, den vill jag leka med =) Så himlans söt med sina lysande plattor. Dock så går den på batteri och jag vet bara hur allt tar slut så snabbt och från början byter man ett batteri efter ett annat, sen slutar den lysa (pga brist på batterier). Ungarna skulle däremot älska denna oavsett. Jag skulle jätte gärna ha den inne i ungarnas rum. Ett stort plus var ju deras fina kastruller och stekpannor med tillbehör. Vill ha!


Det andra som jag kärade ner mig i var Mickis söta cupcakes. Vilka underbara sötsaker. Färgstarka och helt fantastiska. Verkligen ett hett julklappstips.


Mingel!


Tehuset Java. Jag som alltid har mjölk i mitt te tyckte att det var lite roligt att hon berättade om varför man började att ha mjölk i teet. Det var för att det engelska porslinet var så tunt, så om man inte hade i kall mjölk, riskerade det att spricka av värmen från teet. Nu har vi ju inte det problemet idag, men jag skulle inte kunna leva utan mjölken i teet :D


Vi fick en kopia av Johannas nya bok December: Från adventspyssel till nyårspartaj. Lika exhalterad som Johanna är på bilden, var jag av att få denna bok. Jag som älskar allt som hör till december. Mysigt. Dessutom så fick jag den signerad. Kändes väldigt lyxigt.


Gulliga Caroline från Bambino, som allt är lika glad och trevlig.


Bild lånad från Loppi.se. Hela familjen Bambino =) Under eventet delades det ut Puréburkar. Ni vet deras kanon burkar som är super bra att ha med sig. Dem lottade ut 10 st som vann Purékurser med dem och jag hade turen och lyckan att vara en av dem! Det värmde en massa och jag vart super glad. Jag har inte små små barn, men jag vill gärna lära mig mera. Dels för egen kunskap, dels för att sprida detta vidare till dem jag känner och dels för att få vara med om denna sociala värme bland alla goa bloggerskor och Bambino gäng. Det kommer att bli så roligt. Stort Tack! ♥


Jennie som hade med sig Jack fick sätta sig i hörnan och spela lite Book of Spells. Vilken myshörna dem hade byggt upp. Jag såg lyckan i Jacks ansikte och tänkte att det där skulle Theo älska. Jag pratade med en kille som stod där. Just för att Theo fyller 4 och spelet är från 6-7 år. Men han sa att det gör absolut ingenting. Det inkluderar bara familjen mera. Man sitter där allihopa och hjälps åt. Rösten är på svenska och med lite hjälp på vägen, så klarar barnen detta utmärkt. Vilken julklapp! Det absolut bästa är ju att vi fick spelet. Gissa vad vi ska spela på julafton! =)


Jag och Love framför Parelle´s bord.. Det var uppdukat med rosor, parfym. Plus att längst fram på bordet låg ju min favorit (ser ni den gröna runda?) Delicious by Donna Karan ♥


Den härliga Goodiebagen som vi fick med oss hem. Måste ha varit årets tyngsta!
Tack Charlotta och Katarina för detta år ♥
 
 

Book of Spells!

"En magisk läsupplevelse. En bok, tusen berättelser...
 

Wonderbook™ ger liv åt tusentals berättelser i en enda fysisk bok, med en helt ny serie upplevelser och äventyr att utforska. Wonderbook är ett kraftfullt hjälpmedel för historieberättande som utvecklar fantasin och ger tillgång till exklusivt nytt innehåll som på ett medryckande sätt placerar spelaren i händelsernas centrum. Tack vare tekniken för förstärkt verklighet förvandlar spelet världen omkring dig. Spelen till Wonderbook låter dig vara med om mysterier och upptäckter i ditt eget vardagsrum, och ger dig chans att uppleva berättelserna du älskar."


I lördags fick vi se och prova på det nya spelet Book of Spells. Vilket häftigt spel, speciellt för alla som älskar Harry Potter. Jag pratade med en kille som jobbade med spelet. Theo fyller 4 år nu på söndag och spelet är från 6-7 år. Men han sa att det gör absolut ingenting. Det inkluderar bara familjen mera. Man sitter där allihopa och hjälps åt. Rösten är på svenska och med lite hjälp på vägen, så klarar barnen detta utmärkt. Vilken julklapp! Inkluderar mer rörelser än den "vanliga speldosan". Dessutom så kommer det att komma flera sådana här spel, så det är bara att börja bunkra upp. Jag vet ju vad vi kommer att göra på julafton. Kommer att bli spännande att få komma in i den magiska världen av Book of Spells  =)Tack för värmen ♥

Bilden är googladVill bara tacka alla för dem värmande kommentarerna som jag fått iom min hunds bortgång. Både här i bloggen, på fb, sms och telefonsamtal. Tack för alla dem värmande kramar jag fick i lördags under eventet. ♥

Ludde vart dålig under natten och flåsade. Jag var nere på golvet med honom och lugnade ner honom. Vi kramades och pussades. Klockan 6 försökte jag få ut honom i hallen, märkte då att han hade problem med att gå. Han såg sne ut och det verkar som om han fått en stroke. Jag pratade med honom, klappa honom. Försökte få i honom vatten. Han tunga vart så snabbt torr, sen gick den till vit på nolltid. Jag och mannen stod över honom medans han tog sina sista andetag. Mannen försökte att trycka igång hjärtat, men det gick inte. Han var borta på nolltid. Min älskade hund. Han vart 12 år nu den 1 nov. Det gick så snabbt och veterinären tror inte att han led. Dessutom så fick han gå bort hemma, med oss nära. Han var så lugn.

Jag kan bara inte förstå att han försvann. Veckan innan fick han så sjukt bra kritik från veterinären att han var en av dem mest pigga och muskelösa 12 åring som hon stött på. Han piggnade dessutom till under veckan nu och lekte med ungarna som vanligt och var bara allmänt glad och pigg. Veterinären som ringde upp mig igår och beklagade sorgen, sa sig ha fått en chock då hon fick höra att han gått bort.

Det är ett sånt stort hål han lämnar efter sig. Han är ju min bebis, min första. Har haft honom sen han var 10 veckor. Han har funnits där längre än min familj. Jag köpte honom efter gymnasiet. Jag har tagit detta så hårt. Det är tur att man har familjen/barnen som tar tankarna lite bort från allt, tröstar oändligt. Det bara värker i bröstet. Värker då Freja ropar efter honom, värker då Theo genom hans bearbetning pratar om hur Ludde dog, han är död, han dog, han finns inte, han är i Nangijala. Det är svårt att någon är borta, så hastigt. Jag känner mig inte hel just nu.Ludde gick bort imorse

Min älskade ♥ Ludde ♥, somnade imorse in här hemma. Allt gick väldigt snabbt. Vi är helt förstörda hela familjen. Bokstavligen. Vår lilla vovvsing finns inte längre :,( Jag är så ledsen.


I väntan på...

Usch jag har verkligen noll ork idag. Är så trött och seg i kroppen. Det värker här och där och nyss så domnade ansiktet bort igen. Igår var den sista dagen på pencillinen. Enl läkarna har jag varken virus eller bakterie i kroppen. Ändå får jag feber till och från?! Känns ju sådär. Hade hoppats på att röntgenplåtarna skulle ha hittat fram till läkaren nu, så att hon kunde ringa nångång. Känns som om jag bara väntar och väntar. Men jag får väl ringa själv i morgon om jag inte hör något idag.
 

Goodiebagen

Bilden kommer från Mgroups fb
Jag glömde ju såklart att lägga upp bilder på goodiebagen. Här är det vi fick i fredags.

Med i goodiebagen är Grazette, Weleda, Fashionstoreonline, Pleasme, Libresse, Bodystore, Fair Breeze Showroom, Rapunzel, Welling, Kiss, Underverket, Hötorgskliniken, Vennerberg Trading AB, Ett Rum För Smycken, Feminint, Baltex, Garant och CaseApp.Just nu...

 

Freja visar upp det nya modet...

I fredags vart det väldans tyst inne på ungarnas rum. Freja var hemma själv med mig medans Theo var på bio. Jag ropade på henne, men hon svarade inte. Jag smög för att kika vart hon var någonstans, hon var inne på deras rum och stod och klädde på sig grejjer från utklädnadshörnan. Tydligen är det såhär man ska se ut?!
 

Girls night out..

Bästa Jennie har såklart fotat en massa fina bilder från kvällens event med Mgroup. Jag och Annika var sena, men vi kom tillslut till PURE på östermalm. Vi svischa in genom entrén och garderoben. In i hettan bland alla bloggerskor. Med en drinkbiljett gick vi till baren och jag beställde faktiskt ett glas vin.

Vi vimmlade runt bland alla kända och okända ansikten. Besökte varje företag och kikade på utbudet. Det vart inget köp, men mkt prat om diverse menskoppar, vibratorer och stringtrosor med pärlor etc. Försökte säga hej till varje känt ansikte där inne, men det kan ha varit så att jag missade någon. Vi vart kvar till ca 22,30, fick oss en goodiebag och sen kilade vi ut i kylan.

Jennie, Nadja och Love fortsatte vidare till East och jag tog tåget hem, likaså Annika. Var så trött. Tog dock ett bra tag, då jag lyckades att missa tågen hem. Men tillslut så hittade jag hem till min säng.

Fler bilder från eventet: Mgroup på Fb, Girls night out.


Lite sömn kanske?

Det fina vädret fortsatte hela dagen. Men solen går ju ner så fort den här årstiden. Det vart riktigt ruggigt och kallt då den försvann. Vi lyckades iaf vara i lekparken en stund och sen mötte mannen oss med luddeboll. Ungarna behöver verkligen springa av sig.. Kunde sen mysa i soffan riktigt ordentligt =)

Nu sitter jag här och fryser nu igen. Tröttheten har smygit sig på, kanske lite extra eftersom Freja har skrikigt sen strax efter 19. Vet inte vad det var för fel, tror inte ens att alvedonen hon fick hjälpte. Men nu sover hon iaf, äntligen. Så jag ska väl krypa ner i sängen och göra detsamma.. Inlägget som skulle publiceras ikväll får publiceras i morgon helt enkelt..Måndag förmiddag...

Lämnade två glada ungar på dagiset imorse. Känns ju så bra då måndag morgon börjar så + sol som har lyst hela dagen än så länge. Det var riktigt skönt väder då jag tog en promenad med hunden. Ja en promenad eller promenad. En kisspaus. Han får ju nämligen inte gå så mkt. Han är inte nöjd med det. Men det går inte att göra så mkt åt det. Han går på smärtstillande och vi ska avakta några dagar till..

Själv så åkte jag åter igen upp till VC då jag fortfarande inte är helt 100%. Har ju sån frossa som kommer och går. Får som gåshud stup i kvarten, blek och iskall om läppar, händer och fötter. Tog en sänka och halsprov som visade nada. Hon trodde det berodde på påfrestning av medicinen och kan ju oxå vara en biverkan av amimoxen. Jag har iaf idag och imorrn kvar på kuren och sen är den slut. Men jag vart sjukskriven resten av veckan. Hon sa att det borde börja vända på ons, så vi får väl hoppas på det.


 

Veckoplanerare...

Bli frisk!
Ringa läkare
Vänta besked från prover + röntgen
Läkarbesök
Leta jobb 
Ringa/besöka veterinär
Ringa ams 
Simlekis på lördag
We R family på lördag 
Pappa fyller år på sön, middag

BF..

Kom just på att idag för fyra år sedan, så var Theo beräknad. Men inte ville han titta ut då, nej då. Han beslutade sig för att vara inne i min mage 2 veckor till.


Tampons for free eventet..

Foto: Jennie

I torsdags så fick jag och Jennie gå på ytterligare ett event med Tampons for free. Det vart lite mycket event i veckan, trots att man inte varit fulladdad med energi. Jag hade inte ätit så mkt, då förra gången vi var på eventet så fanns det mat. Fikat var gott, men inte mättande som en middag. Vart en hamburgare direkt efteråt. Eventet i sig var intressant, ja iaf allt kring HPV och Livmoderhalscancer. Hade dock gärna velat att det pratades mer om det. Är ju ändå ett ämne som inte nått ut ordentligt, nu hade dem ju sin chans. Vi bloggare får ju möjligheten att kunna förmedla detta vidare, sprida kunskap om något viktigt.

Tyra Sjöstedt var där och det vart mkt pratade om hennes blogg. Jag som har en liten blogg, borde väl tycka att det är lärorikt och intressant. Men det är så svårt att ta till sig, då man befinner sig på så olika nivåer. Vet att jag varit på flera event då bloggerskor pratat om sina bloggar och hur dem handskas med kommentarer, hur dem når ut till folk, hur den blivit så stora etc. Det har varit svårt att lyssna fokuserat, utan att känna sig smått uttråkad. Men jag vet inte om jag var lite för trött i tors för att känna ordentligt engagemang om just det. Speciellt då det fanns ett så mkt viktigare ämne att prata om.

Tycker ändå att dessa event är så trevliga. Mest för att Diana och Sophia är så enormt goa. Vi har träffat dem två ggr tidigare, men det känns som om jag känt dem längre. Dem är så glada och trevliga, lyfter hela stämningen med deras engagemang och varma välkomnande. Verkligen rätt tjejer på rätt plats! Träffade även en till tjej, tyvärr frågade jag inte om namnet. Men hon är med på en av bilderna här ovanför med Diana. Hon var riktigt trevlig och även lätt att prata med. Dem är verkligen ett härligt gäng.


 

Vaccin mot livmodershalscancer.

Foto: JennieVisste ni att av de 100 000 som gör cellprovtagning i sverige, så får 40 000 av dem beskedet att dem har en cellförändring?! Jag vart smått chockad av den siffran.
 
Hos Tampons for free´s event i torsdags, så fick vi höra en hel del om HPV, livmodershalscancer och vaccinet. Jag tyckte det var väldigt intressant. Men jag kan inte låta bli att känna mig aningens sur och irriterad över att dem rekommenderar att man ska ta vaccinet, men dem över 27 år får inte ta sprutorna på högkostnadskortet?! Varför ska inte alla få samma förutsättningar? Varför pratas det inte mer om detta?

Jag fyller snart 32 år, det innebär att jag betalar fullt pris för alla tre sprutorna. Jag kan inte förstå att informationen inte nått ut tydligare. När dem prata om det på tv, så lät det mer som om ungdomar fick detta i skolan - ni andra är körda. Vet att det är flera som fick samma uppfattning om detta. Men så är alltså inte fallet.
 
Så vad väntar jag på?! ca 3000 kr är väl ändå en billig försäkring om detta vaccin skyddar mig från livmodershalscancer (Vaccination kan också ge ett visst skydd mot ovanliga cancersjukdomar i ändtarmsöppningen, halsen, munhålan, kvinnans yttre könsorgan, slidan eller på penis). Tänkte att så fort jag blir friskförklarad, så ska jag boka tid för att ta min första spruta.

Ni kan läsa mer om Vaccination mot HPV och livmodershalscancer här:
1177.se - mer info, värt att läsa!Älskade pappa..

Min älskade man och underbara pappa till våra barn.
Vi älskar dig! ♥

 

Trevlig kväll planerad..

Ikväll kommer det att bli roligt. Hela veckan har det bara varit en massa event. Hur kul som helst, även om jag varit väldans trött efteråt. Men jag är trött hela tiden, så vem farao bryr sig längre?! Ikväll är det extra roligt dessutom, för det är ett kvällsevent på en nattklubb. Med massa bra företag + roliga människor. Men mest glad är jag över att Annika ska följa med mig! =) Min + 1 behövde inte va en bloggare, och hon ville följa med! Super skoj! Så nu ska ja ta en kopp kaffe och leta mig in i sovrummet och se om jag kan hitta något att ha på mig, gah!


 
 

Bilder från i tisdags..

Lite bilder från eventet i tisdags då vi var på Sahara ett gäng bloggerskor. Var en toppen kväll men tre goodiebags, tre st vinster, massa god mat!! Tack Ewa & Anna som ordnade detta för oss. Även Jennie och Madeleine som jag vet bidrog till en massa fint, som vi fick hem!

Fler bilder etc kommer såklart sen, men har inte så mkt tid just nu.
Är trött och har en Freja som INTE sover..
 

Ännu ett event..

Bilderna kommer ifrån tampons for free
 
Bilderna är klickbara!

Har varit fullt upp idag kan jag väl säga. Ikväll ska jag på ytterligare ett event med Jennie. Är lugnt och inte allt för påfrestande iaf. Är dessutom nära där jag bor. Så det kommer att bli toppen. Vi ska äta lite mat och lyssna på spännande "föreläsningar". Kommer att bli en intressant kväll.

 

Röntgen + provtagningar...

Bild lånad av Madde
Jag och Johanna i tisdags..

Idag har jag fullt upp. Helt hysteriskt faktiskt. Jag är redan trött, har värk i kroppen. Ingen frossa och ingen feber iaf. Alltid något. Ska ner och dumpa kläder i tvättstugan nu, sen lämna ungarna. Gå hem och gå ut med vår haltande hund och sen när i tvätten igen. Kl 10 ska jag röra mig mot VC för lite blodprover och sen ska jag vidare till röntgen, för att röntga ansiktet. Eftersom det är där Annika jobbar, så möter jag upp henne sen på en lunch. För att sen dra mig hem till tvätten igen.

På det så är det tampoons for free ikväll. Vill ju gå. Men har sagt att jag får se hur jag känner mig efter min roadtrip. Orkar jag så åker jag. Är ju nära mig iaf och man springer ju inte och härjar direkt. Kanske att jag tom hinner med och sova lite innan jag ska hämta ungarna.Utredning..

Lyckades hamna hos en trevlig läkare idag. Hon var noggrann och lyssnade på vad jag sa. Hon trodde inte det var antibiotikan, så den ska jag fortsätta att äta. Men jag borde ha blivit bättre. Så hon tog infektionsprov på mig (som visade sig vara varken virus lr bakterier???), och sen feber (vilket ja hade???). Sen i morgon ska jag iväg och röntga ansiktet. En ny spännande upplevelse.

På det så bad jag om en borelia utredning. Detta pga att jag älskar att googla, speciellt inne på fass. Det började redan då jag fick dessa bihålekänningarna och jag var säker på bihåleinflammation. Då kom även borelia upp, även då jag googlade om domningar, huvudvärk, stelhet och nu då frossa med en brännande känsla i huden. Jag kände att det absolut kunde vara en ren tillfällighet, men det var värt att ta upp. Så imorgon ska jag ta och göra ett prov. Se vad det säger.

Om inte jag blir bättre, jag får något svar som är positivt, så tänkte jag ta upp detta med fibromyalgi igen. Då mkt som jag har även är symptomer på det. Det har varit det en längre tid. Men då jag gick till läkaren och försökte dra upp det, så vart jag som hånskrattad i ansiktet, knäckt och orkade inte gå tillbaka. Detta var i våras. Kändes inte som om jag repade mig efter det, så kampen om att få hjälp la jag på is. Tog för hårt på mig. Känns dock som om jag är villig att ta upp "kampen" igen. Men jag avvaktar in dem andra resultaten först.
 

Dags igen för läkarbesök =(

Bild lånad av Madde, VHS  ;) ;)Det var en jätte trevlig kväll igår,. Kroppen sa väl egentligen ifrån och tyckte att jag skulle vara hemma. Men vem kan motstå att sitta med en massa trevliga bloggerskor och ha en super kväll?! Jag satt iaf still, hade tagit alvedon och ipren. Kände mig ok, men var lite trött bara. Delade en taxi hem med Madeleine (muppsan), så det vart väldigt smidigt.

Klädde av mig, sminkade av mig, gjorde mig iordning för natten och la mig runt 22. Var på att jag inte kan sova alls, sen får jag sån förbaskad frossa och huvudvärk. Det pågick hela natten och även nu på förmiddagen. Usch det är verkligen inte roligt. Har legat i sängen och skållat mig i duschen. Men än fryser ja? Så då ringde jag vårdguiden som bad mig att kontakta vårdcentralen. Troligtvis kan det vara amimoxen som jag reagerar på. Så nu ska ja hämta ungarna tidigare från dagis, sen ska vi upp till vårdcentralen allihopa.

Vi ska sen hem å äta, för att sen åka iväg med hunden som haltar? Bokade en tid åt honom imorse. Han kan få sådana här perioder då han råkat slagit i sporren, men det verkade inte alls va den denna gång. Eller att han sträcker sig. Men det brukar gå över efter en dag lr två. Nu verkar det bara va värre. Han verkar trött oxå. Kanske är det för att han hoppat omkring. Han har iaf inte fått någon mat sen kl 11 - ifall att han behövde röntgas och skulle få lugnande. Tycker synd om pluttisen..


 

Bloggmiddag..

Bilder från restaurangen saharaJust nu så befinner jag mig på Sahara mitt i stan. Vi är nästan 30 st bloggerskor som ska mötas upp och ha en trevlig stund nu på kvällen. Se hur länge jag blir kvar, hur länge jag orkar. Kommer att bli super trevligt iaf, oavsett!Vinnaren av Biobiljetterna.

Pappa Anders (Anders Nson)
Hoppas att du och din bror får det trevligt!
Maila mig din adress, så skickar jag dem omedelbums!Lite extra energi..

Usch idag försvann orken helt. Har ätit upp min lunch nu, så nu ska jag ta och lägga mig. Ikväll är det middag med bloggvänner. Får se om jag bara är där en liten stund. Jag hoppas jag piggnar till iaf. Jag har ju ingen feber, vad jag vet. Så det är bara den här enorma tröttheten som följer med. Tänk om man kunde få lite energi av ungarna, det skulle ju vara något. Nej nu ska ja sova, natti ♥I Bite...

Gah ja som älskar spindlar, nooot!
Theo är mkt nöjd för presenten som han fick av mormor =)

Idag är det mkt på schemat, men jag får se i vilket tempo jag tar det i. Är verkligen inte helt hundra. Hoppas att den nya medicinen kickar igång snart.


Pysselhjälp...


Min lilla pyssliga dotter. Hon älskar att pyssla och ha sig. När dem var sjuka, så fick hon prova på pärlplattor. Det gick väl ett tag, men sen for pärlorna överallt. Men hon var väldans nöjd. Något som hon älskar med är att rita. Hon vet nu vart alla kritorna finns, så hon hämtar dem varje dag. På gott och ont. Måste ta och köpa hem lite med pysselgrejjer känner jag. Någon som har något förslag?

 
 

Tävling, biobiljetter

"Jag tävlar hos Deliciously.se om två biobiljetter till på fredag. Tävla här du med!"

Tänkte lotta ut två biljetter till premiären av Asterix och Obelix nu på fredag. Biljetterna kan användas tom den 9 december. Ni bestämmer själva biograf, tid och lämnar in biljetterna där. Boka biljetten i god tid, då Noble Entertainment skriver att man får hämta dem i förutsättning att filmen inte blir utsålt. Är man ute i god tid, brukar detta inte varar ett problem. 
 
Tävlingsregler:
Skriv en kommentar här nedanför att du är med och tävlar.
+
Dela bilden och texten under på din blogg, skicka med din länk.
Alternativt
gilla & dela länken som finns på min fb sida. Ni hittar den här.
 
Tävlingen avslutas redan imorgon den 6 november kl 14.
Så att jag hinner skicka biljetterna till den som vinner.
Lycka till!

Veckoplanerare...

Bli frisk!
Gå på bloggmiddag på tis
Tampoons for free med Jennie på tors
Leta jobb 
Städa
Bio med svärmor på fre? 
Simlekis på lördag
Playdate på sön 
Farsdag på sön
Ladies night med Annika mfl på freNy medicin..

Vart ny medicin för min del. Hoppas på att den ger snabbt resultat. Läkaren va dock lite väl hårdhänt för min smak. Så även fast det gått 8 tim sen besöket, så känner ja av "undersökningen" än. Han slog ett riktigt hårt slag på kinden. Kändes inte nödvändigt. Pang sa det i kinden och näsbenet. Misshandlad. Nästan så att jag började att gråta faktiskt *Aj* .
 
Nej nu ska ja vila en stund i soffan och sen sova. Natti...
 

Nytt besök..

 
Efter natten, då jag inte lyckades somna förrän kl 3 - så har ja nu ringt läkaren igen. Ja har nu käkat halva dosen, 30 tabletter och jag känner mig liksom inte bättre. Visst huvudet är bättre. Men imorse vaknade jag med att jag hade ont i kinden igen, ont utåt örat och sen ögoninflammation + lite kämpigt i luftvägarna, andningen. seriöst? Nu ska ja till läkaren kl 13. Hon trodde att jag kanske behövde byta pencillin, men vi får väl se vad läkaren säger.

 
Ungarna ska hem till mamma och få leka av sig. Dem längtar. Sen ska mannen och jag på bio och se Bond. Ingen av oss är direkt taggade och känner orken. Men biljetterna är betalda och det blir lite mys för oss själva.
 
 

Otäckt & Obehagligt..

Usch igår var en riktigt jobbig dag. Vaknade och mådde redan peck på morgonen, men under dagen så vart det värre. Jag hade ett hemskt tryck i bröstet, sen började huvudet att dunka till förbannelse. Nästan som migrän, men ändå långt ifrån. Jag kunde inte ligga ner, då vart det värre. Så jag vart sittandes i soffan. Tillslut mådde jag så dåligt, så att jag fick ringa min man. Vart rädd att vara själv. Kändes otäckt. Ringde vårdguiden som såklart kom med dem fantastiska råden igen. Inte! Jag tänkte att om det vart värre, ja då fick jag väl åka in till akuten.
 
Jag har haft bihåleinflammation x antal ggr innan, men aldrig har jag blivit såhär dålig. Jag har ingen feber, inte ens snorig. Men hela ansiktet var stickigt, torr i munnen, illamående, sprängande huvudvärk, tung i skallen (som om ja hade ett bowlingklot rullandes i huvudet), tryck i bröstet. På det så stressade jag ju upp mig och började tänka på om det inte var bihåleinflammation utan en spridning till pannhålorna som det kan göra, eller snäppet värre -->hjärnhinneinflammation. Jag hade liksom så ont och det var så obehagligt.
 
Värken vart inte värre och jag lyckades ändå sova ok i natt/imorse.. Idag mår jag mkt bättre, även om jag kanske är långt från helt ok. Men det är en stor skillnad. Så jag antar att pencillinet har börjat hjälpa nu. Om bara illamåendet ville gå över med. Vore ju super. Nej nu ska jag ta mina piller igen, vila och sen hämta barnen på dagis....
 

12 år

Idag fyller min vovvsing 12 år ♥