Alla ♥ dag

Mysdagen hubert


Lekdag...

En dag på Andys...


Min konstnär..

Theo som konstnär..


Puss!

Här hemma så består dagarna av en massa blöta pussar och en jäklans massa kramar. Myys! Kan man bli gladare. Ungen som förgyller ens dag. Blir bara så varm och go då jag har vår älskade son i famnen. Vi är så lyckligt lottade att vi fick honom in i vårat liv. Älskar honom så mkt.Frågade förut om någon såg Theo till höger (alltså INTE de tre till vänster, klickar ni på bilden så har jag tom gjort en pil). )Här är bilden av vad jag ser här hemma. Därför jag undrar varför ingen annan kan se den? Så weird.. ?


Sötnöten!


Älskling!

Tog flera söta kort på Theo i måndags. Han är så fin. Har även fixat nya bilder här på kanten (menyraden) istället för dem som fann så han var liten. Kul att få in lite nytt..


Alla ♥ dag


Bebis! (tävling)


Grattis till söta Théa!! Fick sms att Lillebror äntligen är här! 
Massa Grattis vännen!Tävlar om dessa söta crocs åt Theo.. Kan ju hoppas att han vinner..

”Jag tävlar hos Edvinsmamma om ett par Crocs Crocband från Nicework.
Tävla HÄR du med!”

 


Dålig

Usch är dålig här hemma.. Feber, halsont, huvudvärk å risk för nån slags magsjuka..
allt på en gång..
Inne hos Prinsessans dagbok kan du vinna din favoritpryl inne hos Barnlycka.se. Dem har ju för fina barnartiklar där inne. Jag klistrade in två av mina favoriter. Lundmyr påslakanset och förvaring från Dudedesign. Vinnarna dras på fredag (12/2-10)!

SHIT JAG VANN!!!!!!! SÅ HIMLANS GLAD!!!!!

Trötter...

Jag är så trött så jag vet inte vad jag heter. Lillskrutten somnade runt 21 min.. Snark.. Han ville bara inte sova. Han va super trött kl 19 redan.. Trodde att han skulle somna utan problem. Men icke sa nicke.. Jag är själv trött som sagt - mer som utpumpad. Ska bli skönt å lägga sig ikväll. Längtar till sängen..


Litet firande..

Igår så fyllde min farmor år, så vi åkte hem till henne och firade henne. Hon bjöd på skinksallad och sen en jäkla massa fika. Gott! Theo lekte med en gammal leksakbil och hennes telefon. Men det roliga va ju att hennes telefon är en ganska så gammal. Den låter ganska kul då den ringer. Så Theo står å håller i telefonen och det ringer, han riktigt skakade och kastade sig bakåt. Sen ville han inte gå nära telefonen längre. Knas! Tyckte inte den lät så hemsk, men tydligen så gjorde den ju det.

 

Va iaf skoj å träffa farmor och ha skoj med familjen! Träffa mina farbröder med. Pappa är ju i thailand men han kommer hem på fre..


Mammas sötnos

Öppna förskolan igår...

 


 


Jag tävlar om skor från Vincent Shoe Store i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

 

 

ÅÅÅÅ ja vann dessa fina röda Lory!! underbara!


Söndags..

I söndags var jag uppe ganska så tidigt med. Jag städade och donade. Fixade tacos - provade ett nytt recept. Lekte med Theo en jäklans massa. Sen strax efter 15 dök Emma, Sven och Meja upp. Så Theo och Meja lekte. Ja alltid med samma leksak. Snubben som annars skiter i dem - nu blev den väldans intressanta då nån annan tog tag i dem. Theo skulle dra runt Meja på några varv. Vilket funka eftersom ja har en stark ettåring till son :P

Va skoj å se Emma igen även om vi pratar varje dag på msn å hör va vi haft för oss om dagarna. Men man kan ju inte ses lika ofta då den ena börjat att jobba igen. Såklart! Saknar Andys :D Va iaf skoj å ses - å se hur hennes kula växer på magen.. mys!

Saturday... (tävling)

I lördags så åkte vi först och klippte mannen och Theo. Ja Theo blev lite klippt. Väldigt ojämt. Stackars frisör. Han såg livrädd ut - för att göra illa honom. Theo var nämligen inte förtjust i att någon skulle klippa honom. Så det blev inge vidare. Han har inget hår i ögonen nu iaf. Fick en xl inpackning av mannen med. yey..

 

Vidare till ikea där vi handlade en hel del saker. Bland annat en ny tvättkorg - då vår andra var deformerad. Exakt likadan köpte vi nu. Enda som får plats där i mellan. Å den passar perfekt. Nya överdrag till skötbordet. Köpte en ny stol - som vi kan ha hemma. Orkade inte släpa den vi hade fram å tillbaka. Vi köpte förvaringspåsar, potta, tallrikar till Theo, kastrull, träslevar, Matlådor. Vi glömde barnlåsen *Suck*

 

Förvaringslådor köpte vi med. Dem är så jäkla bra. Får ju plats med så mkt. Helt plötsligt så blev det lite mera plats iaf.. Har en massa fler leksaker i garderoben. Men avvaktar att ta fram allt. Vore ju trevligt om han lekte med det han hade först.

 

Vi köpte även block och kritor vilket han tyckte var super skoj. Han satt där och pyssla hela kvällen. Tyckte det va kanon skoj. Va ju tvungen å rama in hans första ritning med *S* Så fint! :D Står på hans hylla i sovrummet (som ni kan se på bilden ovanför). Har en till ram - så ja väntar på ett till mästervärk som jag kan rama in =)

 

Kvällen spenderades framför tvn. Robinsonfinal ju. Så jag käka lite gott godis och drack jordgubbsbubbel. Mumsigt värre. Sen la jag mig i hyfsad tid för en gångs skull! Så det va en kanon lördag! Fick så mkt köpt och gjort. Va kanon.

 


 

tavling_gravidfotografering_adorablemoments_mamalicious

Jag är med och tävlar hos Mamalicious där jag kan vinna en unik gravidfotografering med Adorable moments. Tävlingen hittar ni HÄR!

 

ååå ja vann denna!!!! Såå glad!


tjooo..

Lever, men har fullt upp. Får se om det blir en ordentlig uppdatering ikväll då lillskrutten lagt sig!