Äntligen ska vi dit!!!!

image3835

Nya skor..

image3834

Eart Hour..

image3833
Läs denna länk!

Iväg..

image3830

GRATTIS!!!

image3826

Glad Påsk!!!

image3823

Nu är alla klara...

image3822

Snön öser ner.. [Igår]

image3821

Dagens plagg..

image3820

Magiska ägg *s*

image3816

Outfit..

image3815

Energi...

image3814
Min läkare tipsade mig om omega 3, att det är bra för värk i kroppen. Jag har ju inte kunnat äta det eftersom jag är allergisk mot fisk och skaldjur. Men det finns ju omega 3 i linfröolja. Kom in på apoteket och fråga. Hon såg ut som ett ????????? för hon trodde det bara fanns fiskolja. ja sa, men då får ja ta å köpa linfröolja. Hon verkade inte ens förstå vad ja menade. Gick till hälsokosten och fråga och de hade kapslar, så bra! Så jag köpte det idag. Skulle även köpa nesseldroppar, men tydligen så har de tagit bort det. Så det blev blutsaft. Hörde talas om det på hela kroppen, hon hade tagit det och mådde bra. jag har problem med järnet ibland, och då måste man ju få sig en liten kick i rätt riktning. Varför ja har knas på järnet vet ju ingen verkar det som. Men aja. Se om det blir någon skillnad - vore trevligt om yrseln försvann iaf.. :P

Dagens plagg..

image3812

En disney film..

image3811
Blir lite film till middagen tror jag... =)

Vårkänslan försvann..

image3810
Just nu så öser det ner snö! Är en snöstorm här utanför. Det är ju mars nu, man tycker ju att våren som var här i förra veckan (då ja tog dessa bilder) var här för att stanna. Hoppas den är tillbaka väldans snart, saknar den!

NY lägenhet!

image3808
Tjoo hoo.. Imorse ringde dem och lägenheten är vår =) Så jäkla glad, vi tackade självfallet ja! Och jag kommer att få ett badkar *asg* Fyyyy så najs!!! å klädkammare!!! =)

Drömmer mig bort..

image3807

Dagens plagg...

image3806

Dagens plagg...

image3803

Familjemiddag..

image3801
Ikväll så blir det hemmagjord pizza till middag. Brorsan är redan här, ska möta mamma nere vid bussen om en halvtimme.. Ska kila ut med hunden oxå. Pizzorna är i stort sett klara. Ska bara lägga på ingredienser.. Sen blir det blåbär/hallonpaj till efterrätt. Har en massa godis som brorsan kom med nu, jordnötsringar och chips. Så man lär ju inte gå härifrån hungrig direkt... =)

Dagens plagg...

image3800

Lets dance..

image3799
Kikar på lets dance.. Måste väl va bonden som ryker idag?
HUR KAN BONDEN VARA KVAR????

Outfit..

image3798

Dagen idag..

image3797
Vaknade imorse och kände mig inge vidare. Hög feber, värk i kroppen, snorig, ont i halsen, hes, hosta.. ja inge vidare.. Men sen tog ja alvedon. Blev på toppen humör =) Sen åkte ja in till stan och mötte Gurbet. Käka favvo soppan och sen gick vi å fika å tog en chailatte =) Va riltigt roligt att ses, va alldeless för länge sen sist!! Va iaf roligt att prata om allt. Nu är bror och killen på ingång. Blir pizza och grabbarna ska spela..

Söt!..

image3795

Dagens plagg...

image3794

Odd Molly...

image3790

Ska kolla på...

image3789
Gud ja älskar denna sko. Sånt fint mönster på den. Skulle ja köpa en sån här sko, så blir det antingen denna eller en rosa.. Ska kika på dem iaf...

Dagens plagg..

image3788

$hopping...

image3787
Vill ha kläder med stjärntryck och fjärilstryck på. Sen ett par örhängen med stora stjärnor. Vet exakt hur dem ska se ut, men ja har inte hittat dem än. Bara att leta på antar ja =)

Måste ha!...

image3784

Disney...

image3781
Nu har topshop fått in fler disney tryck. Är väldans förtjust i munkjackan!..

Turkosa dröm!...

image3780
En färg jag vill ha till våren/sommaren...

Dagens plagg...

image3779

Najs med blaskor..

image3776

Dagens plagg...

image3775

Dröm$hopping..

image3773

Dagens plagg..

image3768

Grekland..

image3767

Väskan är min!...

image3764
Jag ville ju ha den rosa väskan men den har varit slut överallt. Men jag kommer in i butiken och det första ja skriker till Annika är DEN ROSA VÄSKAN!! Och så blev den min *S* Ah, såååå fin!

Sko shoppingen...

image3763
Köpte inte lika många skor som Annika, men ja hittade iaf tre par. Två va likadana och kostade 100:-/st. Hade allvarliga problem med att välja färgen, så ja tog båda tillslut. Vi kom in på skopunkten och där hittade ja dessa lila för 49:- Tyckte det var löjligt billigt, så ja köpte dem med =)

Sko shopping...

Idag så kom Annika och plockade upp mig. Vi åkte och handla skor. HIttade tre par för 250:- väldans billigt... Ville ha fler men hade inte turen att hitta min skostorlek som vissa andra =P hehe.. Hitta iaf en massa sommarskor.. Perfa! Nu så är det bara ballerina som fattas. Hitta även den väskan som ja ville ha, så jäkla glad =) Så Annika gick på moln för skorna och ja för väskan *S* Hon kan ju gå i klackar, jäkla lyx. Själv så får ja ju problemet med att mina fotleder svullnar. Därav inga höga skor.. Tyckte de där med silverklack va sååå coola.. me likie.. Vi käkade pasta och sen så skjutsa hon hem mig.. kolla in hennes skor här!!!
 Lägger upp mina imorrn....!