Lite mer detaljer från kalaset..

Lite fler detaljer från kalaset. Gjorde en liten fotoram av kartong. hah. Ungarna tyckte att den vart heeelt fantastisk. haha. Till den så fanns det hattar, och roliga dekorationer på pinnar. Det är ju iaf väldigt uppskattat att göra små saker till barn. Dom gillar ju det man gör iaf. Så det var värt all tid som jag la åt allt pyssel.. 

Tillbehör till Frejas kalas!

Lite detaljer från Frejas kalas. Lyckat vart det iaf. En ballongklubba men godis i och sen vart det en tuggummiapparat. haha. En upp och ner vänd glassbägare med en ballong på och tuggummi i. Såpbubblor som jag gjorde om, så att dom passade lite mera temat. Dvs gjorde en ny etikett. Heliumballonger. Älskar heliumballonger. Som det piffar upp !! Barnen var så glada och tacksamma över allt, gillas! 

Men nej!

Fotocred: unknown - Bilden googlad (hitta ej rätta ägaren)
 
Usch, igår kväll kom nyheten att Tim har gått bort. Så sorgligt. Det påverkade ändå mig, för hans musik har betytt en hel del. Även barnen har en koppling till honom. Dom spelar hans musik dagligen. En ung person som hastigt går bort. Människor påverkas.. 
 
Idag tog jag och kikade in dokumentären. Jag visste inte ens att den fanns. Jag vart mest förbannad helt ärligt. Fy fan vilka människor det finns. Har du sett den? Tim var ändå öppen med att han inte mådde bra, ändå så pushade den där managern honom till max. Jag har hört att han har fått göra sitt FB konto privat, för han har fått så mkt skit. Med all rätt! 
 
Jag själv som har en sjukdom som kanske inte alls visar sig utåt åt alla. Jag vet hur det är att gå på en ohälsa som ingen ser och som ingen förstår för att du inte ligger ner å kvider. Man måste se det annars kan man inte förstå. Man berättar, men det är nästan så att folk tror att man hittar på. Så jag kan känna lite extra med Tim. Jag kan förstå vad han säger och hur han mår. Jag kan förstå känslan han bär inom sig. Jag tror att det är många som i tysthet förstår honom.
 
Sådan här ohälsa pratas det för lite om. Det är så tabu att vara sjuk. Men man kan ju hoppas att Tims död inte var förjäves. Hans musik lever kvar och kommer att påverka oss i vardagen. Förhoppningsvis så inser människor att det kanske behövs att göras lite mer i samhället. Istället för att trycka ner människor, så kanske man ska försöka att lyfta dom istället. 

Better you - Linda Lampenius, Avicii

Igår åkte jag och mötte upp Marie från HappyZine för att ta oss till Marbodals kök i Stockholm. Kvällens Event stod Better You och Erwik Communication för.  

Vi bjöds på snittar från Squeezedup och bubbel från Kombucha Sverige. Kvällen till ära så var Linda Lampenius där och berättade om ett samarbete som hon gjort med Better You. Det är en dag och natt kostillskott, som innehåller allt du behöver för att må bra.

Tidigare berättade Linda att hon har turnerat och haft en massa olika tillskott med sig. Men att hon idag slipper, för att allt finns i dessa produkter. Dessa produkter är dessutom både rena och naturliga som det möjligen går att få. Genom dessa produkter så får man i sig Vitaminer, mineraler, antioxidanter, mjölksyrebakterier och fetter. Produkterna finns att köpa på Better You´s hemsida

Kvällen avslutades med att Linda spelade två låtar. Bland annat denna som ni hittar i videon här i inlägget, Avicii´s låt, Wake me up! Hur bra som helst! Kolla in videon!! 


Lakritsfestivalen 10 år..I helgen sprang jag och Freja runt på Lakritsfestivalen! I år fyllde dom 10 år och som vanligt så var jag där när dom öppnade. I år öppnade dom lite tidigare än vanligt, vilket gjorde så att det var ganska så behagligt att gå omkring där inne. Jag och Freja köpte på oss så mycket, herregud. Beställningar hade vi tagit upp med =) Tur att maken stod beredd utanför sedan och plockade upp oss, så slapp jag att bära! ♥

Kökets Box - Baka och Fika..

Månadens box från Köket! Baka och fika. Passade super bra då vi bjöd på kalas i helgen! Det bjöds på kaffe, te, kakor och kolasås. Ungarna var nöjda och jag tyckte själv att kaffet var gott! Kolasåsen flödade i mängder över glassen, haha. GOTT! Vad gillar ni att bjuda på till kalas? Så enkelt och gott med glass, grädde, maränger och kolasås. 
 
Barnen hurrade dessutom för den nya MER som kom i paketet, persika. En riktig höjdare enligt barnen. Även ELYA gick hem, både hos oss vuxna och barn. 
 
Om du använder koden: Köketsvänner så får du köpa den första boxen för 89 kr när du börjar en prenumeration på Kökets box! Ingen bindningstid och fri frakt. Passa på!

Lakritsens dag idag!

Idag är det Lakritsens dag, så varför inte då passa på att tipsa om helgens mässa! Nämligen Lakritsmässan (annexet globen). Mässan firar i år hela TIO år! WOW! Det är fantastiskt hur länge jag har följt dom och hur långt dom kommit. Ser fram emot dom nästa tio åren. Jag är ju en stor fantast av lakrits, alla gånger. Så det här är en mässa som jag inte kommer att missa.

I år släpper även Tuija (grundaren av lakritsfestivalen) sin bok ”Tio år med Lakritsfestivalen”. Boken kommer att kunna köpas i helgen, den går även att beställas HÄR. Har själv en bild i boken, så lite extra nöjd är jag ju ;)

På mässan kan man även boka biljetter till lakritskryssningen Lakritsbåten med Viking Cinderella 18-19 oktober! Ni kan läsa mer om kryssningen HÄR. Det kommer att finnas massvis med utställare på plats och missa för guds skull inte att ta en bit mat och prova årets lakritsdrink Lacks (lakritshallon shot) med Hallonsoda! Mums!  

Ses i helgen! 


7 åring..

Idag fyller skruttan hela 7 år. Galet! Hur vart hon så stor? Jag förstår inte. Vår lilla mini är inte så mini längre.. 

Hurra!!

Idag blir den här lilla donnan 7 år! Galet!! (Bild på årets kalasinbjudan). Fler bilder från morgonen kommer senare idag.. 

Hallå allihopa!!

 
Hej allihopa! Det var ett tag sedan sist. Min energi har inte alls varit på topp. Det går verkligen i vågor, men tyvärr så har jag mestadels varit låg. Troligen så blir det nya prover som ska tas, för att se att järndepåerna är ok. 
 
I övrigt så har det inte hänt så mkt hemma. Jag har mest tagit det lugnt. ja förutom i lördags då vi var bjudna på en 40+ fest på Berns med så sjukt god mat. Länge sedan jag var uppe så sent, haha! Men så värt att vara trött i flera dar efteråt för! 
 
Idag blir det pressvisning! Är så glad att jag faktiskt kan gå! Lite trötthet skadar ingen! ;)

Säsongen startar!

Äntligen är det dags! Nya säsongen startar idag, äntligen! Synd bara att solen lyser med sin frånvaro, för kallt är det på tele 2. Men på plats är jag, på samma plats som dom senaste åren. Så nu kör vi strax igång och hoppas på en bra början av säsongen! Forza Hammarby!!