Lakritsfestivalen 10 år..I helgen sprang jag och Freja runt på Lakritsfestivalen! I år fyllde dom 10 år och som vanligt så var jag där när dom öppnade. I år öppnade dom lite tidigare än vanligt, vilket gjorde så att det var ganska så behagligt att gå omkring där inne. Jag och Freja köpte på oss så mycket, herregud. Beställningar hade vi tagit upp med =) Tur att maken stod beredd utanför sedan och plockade upp oss, så slapp jag att bära! ♥

Kökets Box - Baka och Fika..

Månadens box från Köket! Baka och fika. Passade super bra då vi bjöd på kalas i helgen! Det bjöds på kaffe, te, kakor och kolasås. Ungarna var nöjda och jag tyckte själv att kaffet var gott! Kolasåsen flödade i mängder över glassen, haha. GOTT! Vad gillar ni att bjuda på till kalas? Så enkelt och gott med glass, grädde, maränger och kolasås. 
 
Barnen hurrade dessutom för den nya MER som kom i paketet, persika. En riktig höjdare enligt barnen. Även ELYA gick hem, både hos oss vuxna och barn. 
 
Om du använder koden: Köketsvänner så får du köpa den första boxen för 89 kr när du börjar en prenumeration på Kökets box! Ingen bindningstid och fri frakt. Passa på!

Lakritsens dag idag!

Idag är det Lakritsens dag, så varför inte då passa på att tipsa om helgens mässa! Nämligen Lakritsmässan (annexet globen). Mässan firar i år hela TIO år! WOW! Det är fantastiskt hur länge jag har följt dom och hur långt dom kommit. Ser fram emot dom nästa tio åren. Jag är ju en stor fantast av lakrits, alla gånger. Så det här är en mässa som jag inte kommer att missa.

I år släpper även Tuija (grundaren av lakritsfestivalen) sin bok ”Tio år med Lakritsfestivalen”. Boken kommer att kunna köpas i helgen, den går även att beställas HÄR. Har själv en bild i boken, så lite extra nöjd är jag ju ;)

På mässan kan man även boka biljetter till lakritskryssningen Lakritsbåten med Viking Cinderella 18-19 oktober! Ni kan läsa mer om kryssningen HÄR. Det kommer att finnas massvis med utställare på plats och missa för guds skull inte att ta en bit mat och prova årets lakritsdrink Lacks (lakritshallon shot) med Hallonsoda! Mums!  

Ses i helgen! 


Hurra!!

Idag blir den här lilla donnan 7 år! Galet!!

Hallå allihopa!!

 
Hej allihopa! Det var ett tag sedan sist. Min energi har inte alls varit på topp. Det går verkligen i vågor, men tyvärr så har jag mestadels varit låg. Troligen så blir det nya prover som ska tas, för att se att järndepåerna är ok. 
 
I övrigt så har det inte hänt så mkt hemma. Jag har mest tagit det lugnt. ja förutom i lördags då vi var bjudna på en 40+ fest på Berns med så sjukt god mat. Länge sedan jag var uppe så sent, haha! Men så värt att vara trött i flera dar efteråt för! 
 
Idag blir det pressvisning! Är så glad att jag faktiskt kan gå! Lite trötthet skadar ingen! ;)

Säsongen startar!

Äntligen är det dags! Nya säsongen startar idag, äntligen! Synd bara att solen lyser med sin frånvaro, för kallt är det på tele 2. Men på plats är jag, på samma plats som dom senaste åren. Så nu kör vi strax igång och hoppas på en bra början av säsongen! Forza Hammarby!!