Siggesta Hinderbana

I somras var vi på Siggesta Gård. Dels för att vi brukar åka dit, men denna gång så hade vi sikte på deras hinderbana. I skogen ligger nämligen en hinderbana för vuxna och barn. Vi lät barnen gå denna bana och dom hade det så roligt. Verkligen jätte roligt. Vi har sagt att vi ska tillbaka, kanske redan i höst. 

Dom har ju även andra aktiviteter som man kan köra. Tex fotbollsgolf. Vi körde vanlig äventyrsgolf medans vi har där. Men tyvärr så är banorna i dåligt skick, så det är inte så kul att spela. Verkligen synd, för banan är fin annars. Den har 28 hål och representerar Värmdö. Den byggdes 2003, så den är verkligen i behov av fix, rent ”banmässigt”. Banan är ojämn och det är svårt att få bollen i hål om det är en kant runtom. Tar bort lite av det roliga då. 

En aktivitet på gården kostar 65 kr per barn eller 85 kr per vuxen. Vill man däremot köra alla fyra aktiviteter som finns där, så betalar barn 130 kr och vuxna 185 kr. 


Kanske ok med en vilodag..

God morgon! Dagen igår vart som vanligt inte som tänkt. Först vart jag hängig med huvudvärk och jätte konstig yrsel. Kunde inte röra ögonen, då snurrade det. Vågade inte riktigt gå ut, då det vr super jobbigt. I lördags så smällde det i framsidan av låret med. Vi pratar ordentligt. Sen dess har jag försökt att röra mig som vanligt, men det gör jävulskt ont. Måste ha gått konstigt pga värken, så nu gör knät ont med. 
 
Sen kom sonen hem sjuk. Hosta och feber. Han är även hemma idag, så hans läkarbesök fick ställas in. Typiskt. Vi som har väntat två månader på att kolla hans öron. Även varmvattengympan fick ställas in. Det känns ju såklart sådär. Men med tanke på yrseln som hänger kvar än idag och benet som är paj, så är det kanske ok med en vilodag. 

Ny vecka...

Hej! Det är en ny vecka som startar. En ny vecka med en massa att göra. Det är läkarbesök inplanerade. Vattengympa två ggr. Medicin på SÖS. Det är helt hysteriskt. Men det är bara att köpa läget och se glad ut. Idag är det hyfsat lugnt iaf. Är själv med barnen ikväll då mannen har möte. Tur att maten är klar sen igår.

 Hoppas att ni får en super fin vecka! Har ni något roligt inplanerat? 

Hej!!

 
Hej alla läsare!

Ser att det är flera som hittar in till min blogg, fastän jag knappt uppdaterat. Tack för att ni hänger ihärdigt kvar! Det har verkligen varit ett långt sommarlov. Tio långa veckor om jag ska vara exakt. Kan inte minnas när jag hade så lång semester med barnen. Får väl ändå kalla det lyxigt. Även om tröttheten har gjort sig påmind större delen av tiden. Vi har i alla fall hunnit med en del och sett en massor. Har verkligen fått mersmak på Sverige och det ska bli kul att planera vart vi ska härnäst. 

Tänkte försöka att uppdatera med lite bilder här på bloggen. Det tar ju dock sin lilla tid, då man tagit tusentals bilder under sommaren. Orken är sådär, den går upp och ner. På det så försöker jag att komma in i vardagen igen. Denna vecka har varit så kaotisk. Men jag hoppas att det ska lugna ner sig lite.