GOTT NYTT ÅR!!

Mina mest gillade bilder inne på Instagram under 2017.
 
Ett helt ok år, iaf upplevelse mässigt. Disneyland, Seaworld, USA, Californien, Kreta. Vi har tältat och åkt omkring i Sverige. Något som jag hoppas att vi ska göra mer av nästa år. Vi får helt enkelt se vilka möjligheter som året kan ge. Skulle gärna vilja må lite bättre rent hälsomässigt med. GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!

Utekväll..

En utekväll med bästa vännerna var ju precis det man behövde.  Vaknade upp så sjukt sliten, men väldans mycket gladare. Det vart middag på O´Learys, Karaoke x 2 och golfande. På det en massa skratt och mkt snack. Hur kul som helst ♥
 
 

Tröttheten smyger sig på..

 
Det har varit trött värre här hemma, efter en jädrans massa flängande hit och dit i juldagarna. Jag är så himlans trött, så igår så gjorde jag ingenting. Idag har jag däremot en hel del som jag måste ta tag i. Så det är bara att se glad ut och sätta fart. Självfallet så har jag sovit så sjukt dåligt i natt, riktigt oroligt. Bara så typiskt. Nej nu måste jag sätta fart här, ikväll väntas iaf roligheter! 

Avslutning..

Årets lilla pyssel till lärarna..

Igår var det avslutning i skolan. Var med Freja hela morgonen, då hon hade avslutning med föräldrarna. Ungarna sjöng och vi bjöds på fika. Vid 9 så klev alla i hela skolan ut och körde ringdans runt hela skolgården. Roligt, men gah mina armar idag. Sjuk värk. Det har gjort så allt har skjutits på idag. Har en del att göra idag igen, men värken, usch. 
 
Får se om jag kan komma iväg idag, återstår att se.. 

Resan startar..

Jag har så oändlingt många bilder från USA. Jag vet inte ens hur jag ska ta mig igenom allt. Jag vet hur lång tid det kan ta när man är på ett pressevent. Men jag försöker sätta mig en stund, så fort man bara hinner. Det är ju lite stressigt så här i jul..
 
Resan startade iaf från Arlanda den 24 november. Vi var uppe tidigt på morgonen, kallt som sjutton. Käkade frukost och tog en latte i lugn och ro. Mötte upp resterande av gänget som skulle med oss. 9 st åkte på samma plan. Resan gick hur bra som helst. Jag ska verkligen inte klaga. Jag trodde att det skulle bli pest och pina. Men tvärtom. Bästa flygningen som jag varit med om. Han flög så jävulsk bra piloten. Inte nått obehag vis start och vid landning, så kändes det knappt att planet landa. Jag hade ju fått lugnande, vilket fungerade det med. Ungarna skötte sig så himlans bra. Att vara på ett plan i 11 tim är ju inte det lättaste, men inga problem! 
 
Vi landade i Los Angeles samma dag, den 24e november, strax efter lunch. Dom går alltså 9 timmar efter oss. Vi var ju lite trötta och möra. Vi hämtade ut våra bilar och käkade lunch på In & Out. Sen begav vi oss mot Vista i Californinen (ca 1 tim från San Diego..)
 
Passerade palmer efter palmer. Helt overkligt var det att vara där. Var så annorlunda. Inte som när man landar i Grekland, inte på så sätt. Mer annorlunda rent uteseendemässigt. Palmer, öken, inte mycket växtlighet på vissa ställen. Annorlunda träd. Ändå kändes klimatet som om jag var i sverige vid sommartid. Dock sämre luft, helt klart. Men en märklig känsla. Vackert ändå.. 

Julen är snart här..

Det närmar sig jul här hemma och det svämmar över med saker att göra. Jag hinner inte riktigt med. Dom första dagarna sedan vi landat har bara gått åt till att försöka att vädna på dygnet. Handla i panik en gran och har försökt att få det lite julpyntat här hemma. Julklapparna har kommit på efterslänt, hade ju tänkt att köpa lite saker i USA. Men jag shoppade inte sååå mkt faktiskt. Inga klappar iaf. Så idag är det sista dagen att shoppa. Jag vet inte alls vad jag ska köpa till Theo. Ikväll är det dessutom julmiddag med makens jobb. Jag som är helt slut vid 18. Det trots vila. Så det blir mer kaffe än vanligt idag tror jag..

Tillbaka!

Då har vi landat i Sverige igen efter att ha spenderat 2,5 vecka borta i USA. Det är minst sagt en stor kontrast, framför allt vädermässigt. Resan gick bra och flygningen har jag klarat av. Både fram och tillbaka! Dock oerhört trött idag! 

LA

Sista dagen i California spenderades i LA. Det vart Venice Beach, Santa Monica pier och ett besök hos Carlos Bakery, aka Cake Boss. 

I bergen..

Lite kallare uppe på hög höjd, men lika fint är det här. 

Bröllop...

Vi befinner oss vid Lake Arrohead och igår så gifte sig Alex och Beau. Så vackra och vilket mysigt bröllop! 

Värme..

Värmen har ökat här och det är riktigt skönt. Även om dom i Californinen anser att det är Vinter och kan gå runt i både jacka och Uggs, så har vi spenerat lite tid på stranden och myst. 

Brand. .

Här ligger röken tjock och bränderna är i full gång. Runt omkring oss så har man evakuerat bostäder,  men som det är just nu så har dom inte kommit till oss än. Har följt nyheterna för fulla muggar. Fönstrena är stängda, luktar så galet mycket. Barnen mår däremot super och är lugna som sjutton, så det är ju skönt. Vår strandtur vart dock avbruten idag pga att röken "släckte" solen.. 

The Beach!

På stranden, så härligt!!!

Seaworld..

Seaworld ♥

Julparad...

Julparad i Vista..

Tankar energi..

Underbart väder, tankar ljus och värme. Tiden går så fort här, snart är det dags att åka hem igen...

Disneyland

Alltså magiskt på Disneyland. Att ta med barnen dit var en härlig upplevelse. Jag tog en massa bilder såklart, men dom kommer när vi kommer hem =)