Wet Detangler, perfekt för tovigt hår..

Freja fick i förra veckan en ny hårborste. Hon är sedan tidigare ett stort fan av Tangle Teezer, då hon är så himlans håröm. Så hon gillar inte alls att jag använder min hårborste på henne. Det som är bra är ju att det går så bra för henne att borsta själv och få ett bra resultat, utan att jag ska gå och borsta om allt.

Men nu släpper då Tangle Teezer en Wet detagler. Den borsten är till för att användas i duschen/på blött hår. Det går ju såklart att borsta med den på torrt hår med. Men Freja använder den nu mera i duschen. Med balsam i håret och utan balsam. Resultatet? Det syntes stor skillnad kan jag säga. Freja har annars ett trasselhår, men i och med att hon använde borsten i duschen så vart hennes hår mer lättskött. Inte en tova i håret !! Jätte nöjd är jag som mamma och Freja tyckte även att det var en rolig grej, samtidigt som att hon slipper att trassla ut håret. Super!

#1 - - emma:

åh vad smart att borsta med balsam i håret

Svar: Funkar grymt!!
Nina

#2 - - sandra ledin:

Ohhh! Denna har jag missat. Har ju två tjejer som avskyr att reda ut håret. En med långt hår o en med stort lokigt hår o dessa borstar låter som en räddning för dem. Tack för tipset!!!

Svar: Dom borsta är super bra! Både den här och dom andra varianterna som finns. Vi har alla hemma. Inget problem ett fixa hennes hår något mer!! yey!!
Nina