Kökets box - Grillfest

I slutet på den här månaden så ska vi ha en liten fest. Kände att den här boxen var sjukt passande. Så det första som jag såg var ju temat, Grillfest. Det andra jag såg var LAKRITS! Jag älskar turkisk peppar. När jag var på lakritsfestivalens pressträff, ja då fick man ju prova den här. Men det var så många som tyckte att den var stark, så jag lät bli. Nu när den kom så öppnade jag den på en gång. Men hallå!! Den här har jag ju smakat förut! GOD!!! Älskar den här och den är inte för stark. Ok kläm hela påsen och det brinner i munnen. Men man klämmer ju inte en påse på en halvtimme direkt.
Nr 3. Fanta!! Nu var det ju inte roligare än att den hade fått en ny förpackning. Men jag kan säga att den där fantan smakade oerhört gott den kvällen! Lokan gillar barnen väldigt mycket och har köpts en hel del av nu. Maken kasta sig på korvarna (minns inte ens om jag fick smaka) och sonen tog riskakorna när han låg hemma och försöka få i sig lite att äta. 
 
Jo ja kom på en sak till som jag vill höja lite extra. Dom där easycovers. Så smarta och lätta! Jag måste hitta fler sådana. Hade nog aldrig tänkt på det annars. Men nu ska jag leta efter dom! Så lätt att bara dra över mat etc. 
 
För att läsa om Maj´s box, så kika in på kökets hemsida där du kan hitta ännu mer information. 
0 kommentarer publicerat i Mat/Recept, Mitt liv....;
Taggar: Risenta, caliente, fanta, grillfest, hellmans majonnäs, johnnys senap, kökets box, kökets box maj, köketsbox grillfest, loka, tabasco, turkisk peppar