Better you - Linda Lampenius, Avicii

Igår åkte jag och mötte upp Marie från HappyZine för att ta oss till Marbodals kök i Stockholm. Kvällens Event stod Better You och Erwik Communication för.  

Vi bjöds på snittar från Squeezedup och bubbel från Kombucha Sverige. Kvällen till ära så var Linda Lampenius där och berättade om ett samarbete som hon gjort med Better You. Det är en dag och natt kostillskott, som innehåller allt du behöver för att må bra.

Tidigare berättade Linda att hon har turnerat och haft en massa olika tillskott med sig. Men att hon idag slipper, för att allt finns i dessa produkter. Dessa produkter är dessutom både rena och naturliga som det möjligen går att få. Genom dessa produkter så får man i sig Vitaminer, mineraler, antioxidanter, mjölksyrebakterier och fetter. Produkterna finns att köpa på Better You´s hemsida

Kvällen avslutades med att Linda spelade två låtar. Bland annat denna som ni hittar i videon här i inlägget, Avicii´s låt, Wake me up! Hur bra som helst! Kolla in videon!! 

0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: Erwik Communication, avicii, better you, day and night kosttillskott, kosttillskott, linda lampenius, marbodals kök, wake me up