#LETSWOW

I morgon, måndagen den 18 september, så släpper Lidl sin nya kollektion i samarbete med Heidi Klum. En fantastiskt fin kollektion måste jag säga. Vart många wow då jag fick ta del av modevisningen som ägde rum i veckan. 

Snygga härliga kläder. Fina matchningar. Älskar ju själv den kornblåa färgen och även om leopardmönstret inte kanske faller just mig i smaken, så blir jag lite sugen på att köpa några plagg.  

Kollektionen kallar sig ”Heidi and the city” från Esmara. Den ska vara skapad för kvinnor i alla storlekar. Kläderna kommer i storleken xs till xl (34-44). Alla ska kunna känna sig fina och dessutom ha råd att köpa plaggen. Kollektionen kommer att ligga mellan 70-200 kronor för dom flesta plaggen. Skorna runt 250 kronor. Dom dyraste plaggen är Mockajackan för 599 kronor och shoppingväskan i skinn för 399 kronor. Inte direkt dyrt ändå. 

Kollektionen ska andas storstadsdjungel och Manhattans glamour. Jag får nog ta deras ord på det, för jag har aldrig varit på Manhattan. Men inspireras att åka dit när kollektionen swischar förbi. 

Jag känner mig väl väldigt exalterad och väntar fortfarande på att det ska bli måndag. Men sen upptäcker jag en sak. Alla plagg finns inte i alla storlekar? 

 Jag kan tycka att det är väldigt missvisande, då tom Heidi säger att det finns från xs-xl. Dessutom så är det lite tokigt i deras egna katalog, som jag fick från butiken. Jag ser en bild på en ursnygg spetsklänning (se ovan till höger) och där står att den finns till största storlek. Men går man in på deras hemsida och går in på reklambladet där, så kan man se att just den klänningen går bara upp till storlek 40. Kläderna verkar även vara små i storleken, dvs att man kan nog kliva upp en storlek. Det känns ju super tråkigt. Varför finns inte alla plaggen i samtliga storlekar? Jag rekommenderar att gå in på REKLAMBLADET för att se vilka storlekar det finns för det enskilda plagget. 

Jag tycker helt seriöst att det är taskigt och en stor miss. Jag som själv som då är lite rund av mig, har då ingen chans att kunna köpa dessa plagg som jag var intresserade av, då dom självfallet slutade i storlek 40. Och det kommer inte bara vara jag som står där snopen. 

Jag älskar verkligen så många av plaggen och hade gärna gått med glädje och handlat många av dom. Men pga missen med storlekarna, så kommer jag inte att gå dit. Det finns helt enkelt ingen poäng. 

Jag tycker mest synd om dom som står i butiken och jobbar. Dom som står och köar utanför, kommer bland dom första in, för att upptäcka att plaggen inte fanns i ens storlek. 

Heidi kommer i december månad att komma med en ny kollektion som är i festtema. Vi får hoppas att Lidl har tänkt om tills dess. Att dom faktiskt kommer att stå för att kollektionen är för alla kvinnor. Inte som nu, när för alla kvinnor enbart gäller vissa plagg. Man kan ju alltid lära sig av misstagen.  

Utöver det, så är jag otroligt positiv. Jag tycker att det är en super fin satsning från Lidl. Priserna ligger i en bra prisklass och kan köpas av många. Kläderna är snygga och kommer att dra många ögon till sig.  

I morgon smäller det som sagt! Kom igen och #LETSWOW

#1 - - Jessica:

Du är amazing! Äntligen en som vågar ta bladet från munnen! Alla som varit där (jag var inte ens inbjuden) har ju varit så positiva och bara skrivet ååh och wow, kanske tacksamhet för att ni fick fylla en korg full med varor?! (jag är inte bitter, hahahahaha) Men det är så befriande att du verkligen lyfter detta. Stor eloge till dig bästa Nina! KRAM KRAM KRAM!

Svar: Kläderna är verkligen super fina och härliga. Men det är många som är lite runda av sig. Detta gäller även den minsta storleken, 34. Som dom tagit bort på flera av plaggen. Så det är synd. Sett på deras fb sida att dom fått en del kommentarer om detta. Men många som kommer in tror väl att det redan har försvunnit, så då säger dom ju inget. Sen om dom är små i storleken, så har ju många gått upp en storlek. Dvs dom flesta plaggen som jag såg ikväll, som var kvar, var i storlek 36/38. Alla större var slut. Jag förstår verkligen det, eftersom dom inte var så många från början..
Nina