Halloween är snart här..

Det närmar sig äntligen halloween och jag har ju redan köpt på mig en massa. Theo ska ha sitt kalas om några veckor (det vart lite uppskjutet pga höstlov), men temat står kvar. Halloweenfest!

Idag hängde jag på låset på Lidl som denna vecka släpper en massa till Halloween. Kika in deras annonsbland HÄR. Jag köpte en del del som ska stå på middagsbordet, tex Nuggets och potatisspöken. Chips, ögon, spökglass, tänder.. m.m. Jag brukar faktiskt köpa lite saker hos dom, ja dom senaste åren iaf. Tycker att det är ett roligt tema. Ska väl understryka att jag brukar baka och fixa allt själv, men i år så orkar jag bara inte det..  

Jag har ju även handlat en hel del dekorationer och massor till dukningen. För en massa mer inspiration så kan ni ju även besöka Flying Tiger som har en massa kul inför festen. Allt kostar inte heller skjortan. 

Märkte även att Ö&B har samlat på sig en del del kul. klädsel, dekorationer, Jag köpte bland annat elektriska ljus där, för att få lite roliga effekter, utan att behöva passa ljus.. Kostade inte många kronor. Ska visa vad jag gjort med dom sen..  

Tänkte att hela den här veckan så kommer det att komma lite fix och trix inför en rolig halloweenfest! :D Så håll utkik!


Mina fina kommentarer
Postat av: Sandra Rosén Dahlgren

Va kul med lite tema godis :)!

Svar: Ja men visst! Alltid intresserar det någon ;)
Nina

Postat av: Sandra Rosén Dahlgren

Svar: he he ;)

Svar: =)
Nina

2017-10-27 @ 14:37:49
URL: http://rosendahlgrensandra.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: