Halloween, allt till dukning...

På tisdag så ska vi ha en liten Halloween middag med familjen. Theo missade en massa kul i skolan i fredags och var super ledsen för det. Så jag såg till att göra det lite extra till på tisdag. Så vi ska pynta lägenheten och ute i farstun, så kommer kusinerna hit. 

Jag handlade en hel del för ett tag sen på Flying Tiger. Jag har handlat där varje år, så detta år var inget undantag. Stort plus är ju att det inte är så jätte dyrt heller. Så man får en hel del för pengarna. Det gäller ju alla deras saker. Är perfekt att handla där inför kalas. Men som nu när man har ett tema som många butiker annonserar ut, så är det ju toppen! Man hittar så mkt. Helt ärligt så skulle jag lätt kunna handla upp halva butiken. haha! 

Nu har jag iaf köpt allt till dukningen, spindelnät, godisbehållare, popcornbehållare, ljus, saker till en liten goodiebag, spindlar, ballonger, maskar och sprutor m.m. 

Återkommer så klart med bilder från Halloween, för det är ju inte förrän på tisdag!


Mina fina kommentarer
Postat av: Hemma Hos Felicia

älskar halloween!! Så himla fint du gjort! :)

Svar: ÅÅå tack va snäll du är. Ledsen för ett super sent svar. varit dålig på att ta mig igenom alla kommentarer. uppskattar att du lämnade ett avtryck! :D trevlig helg på dig!!
Nina


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: