Kökets box - Höstmys!

Ferrero Rocher, premium Chokladpraliner - Bonaqua, Källvatten Citron Lime - Chill out, Sparkling White Alkoholfritt - Göteborgs, Utvalda Snackers salt/gräddfil & gräslök - Esgir, Glutenfritt Ströbröd - Eat Natural,  Energibar - Sofiero kafferosteri, Cafégo volcanic blend & tripple mountain - Kivik, Skånsk Äppelcider - Mumsisar Torkade bär blueberry/strawberry - Yes, Handdiskmedel Ros & silke - Hushållspapper, extra bonus

En mysig box I höstmörkret. Bäddar för lite mys i soffan med familjen. Det är så roligt att testa på alla nya produkter som man kan få hem. Är ju inte säker att man skulle köpt det annars. Så roligt när man får prova innan och bilda sin egna uppfattning.

Dom utvalda snacksen försvann rykande fort här hemma. Även barnen älskade sorten, fastän det var gräslök i den. Jag trodde ju att jag skulle få ha den där för mig själv, men icke. Poof så var den väck. Barnen mumsa även i sig mumsisarna på en gång. Dom fick tummen upp!

Tog mig cidern till middag en kväll, riktigt mumsig. Älskar när det kommer fler och fler alkoholfria alternativ. Ser med spänning fram emot vinet, men den ska jag ha någon som delar den med mig. Maken dricker det inte. Hoppas att det är gott. 

Jag använde även det glutenfria ströbrödet i matlagningen. Från början var ju tanken att jag skulle rulla risbollar, men det slutade med att jag gjorde som fries ries. Då hade jag ris, ägg och sen lite av ströbrödet i för lite crunch. Salladslök, lite riven ost, salt och peppar. Vart riktigt gott ! Så det ska jag använda mer av. Älskar crunch! 

Se vad vi kommer att använda härnäst =)

0 kommentarer publicerat i Mat/Recept
Taggar: box, höstmys, kökets box, kökets box oktober, matbox