Organic serien - Björn Axén..

Under Stockholm Beauty week så var jag på en hel del föreläsningar. Tycker verkligen att dom hade lyckats med att hitta riktigt intressanta ämnen att prata om. Bland annat så var jag på Björn Axéns föreläsning med Johan Hellström. Det finns några människor som bara är så fantastiskt inspirerande. Det här är en av dom människorna Jag har haft turen att få träffa honom några ggr och efter varje gång imponeras jag över hur fantastisk han är. En underbar människa på insidan och ut. Så tacksam att få träffas än en gång.

Hans resa är fantastisk och hans driv smittar av sig. Allt negativt som han hört, har han vänt till sin fördel, till bra energi som riktas rätt. Jag önskar att jag hade samma ”mindset” som han.

Björn Axén har nu kommit med en ny hårvårdsserie, en organic serie. Serien består av 5 stycken vård och stylingprodukter. Produkterna består av MINST 95% naturliga ämnen och minst 10% är ekologiska ingredienser. Tex så har deras schampoo i serien 84% ekologiska ingredieser. Dom sista procenten är bland annat lite konserveringsmedel, så att produkterna håller sig på hyllan hos frisören, vilket inte är så oförståerligt. Ingredienserna ska vårda håret och göra det mjukt och lättskött. Spännande. Även flaskorna är gjord utav återvunnen plast, dvs Klimatkompenserad förpackning. Gillas!!

Ska bli jätte spännande att se hur jag reagerar på produkterna och hur håret blir efteråt!

0 kommentarer publicerat i Mode, Make up etc
Taggar: Ekologiskt, Johan Hellström, Organic serie, björn axén, klimatkompenserad, naturlig, stockholm beauty week, återvunnen plast