Brunch på STHLM Tapas Vasastan

Vi starade lördagen på bästa möjliga sätt, dvs på
STHLM Tapas inne i Vasastan. Där har dom nämligen börjat med Brunch  på lördagar och vi passade på att göra ett besök. Brunchen är inte som en vanlig standard, tex med buffébord, utan här så beställer man via en meny som vi fick. Barnen var med dessutom, så vi fick ju smaka på en hel del. Brunchen serveras mellan 12-16.

Vi startade med en super god Eggs Benedict med Skinka och hollandaisesås. Jätte god och vart direkt en favorit på bordet. Sonen som kan vara kräsen av sig, åt nog mer än vad jag gjorde. Vi beställde även in minihamburare på högrev och minihamburgare med kyckling. Vi hade kryssat i miniburgare med halloumi som vi aldrig fick. Vi hade ju lätt kunnat säga till om det, men eftersom vi höll på att spricka av mätthet, så sa vi inget. Vi år ju så mycket! Buffalowings, dadlar inlindade i bacon, gratinerad getost - det är ju så sjuuuukt gott! Sötpotatispommes med chiliaioli vart det med till oss alla. Sen avslutade vi det hela med amerikanska pannkakor med lönnsirap och glass, samt banana split och sen en latte på det. Smutt!! Dessutom var killen som serverade oss så sjukt trevlig och hjälpsam, gillas! Menyn finns på deras hemsida och det går även att boka bord där.

Vi fick även smaka en shot på spirulina, för att få extra energi. Theo svepte det så snabbt. Freja luktade och sa, det här luktar väldigt gott och tyckte att det smakade minst lika gott. Så gott att jag inte ens hann reagera att hon hade druckit upp min shot med. Så det var alltså mer än godkänt på den! =)

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: