Kökets box - februari..


Februari´s Kökets box är här med tema "Utflykt". Passar bra med tanke på sportlovet som har ägt rum denna vecka. Ger lite extra rum för utlykter och diverse aktiviteter med matsäck. Vi har ju varit lite överallt denna vecka, så jag har redan hunnit att använda mig av några produkter. Tex Belvita hade jag med som ett litet mellanmål. Perfekt då dom var på Andys, att ta en paus och käka något kex. Uppskattades av alla barnen som var med. Ja även dom vuxna. Smoothien drog dottern i sig i tisdags. Hon har tjatat om en smoothie och var inte nöjd då jag gav henne Alex & Phil. Men jag bad henne att smaka på den och sluuurp, den var jätte god mamma! Bra feedback där alltså. Sen så var jag så trött här någon dag och gjorde pizza. Passade på att smeta ut lite oregano pasta på kalkongen. God och enkel ingrediens för att piffa till en middag. Kul att testa nya produkter!
 
Är alltid lika spännande att se vad man får, för det enda man vet helt säkert är temat (månaden före). Tex nästa gång så är det Bak & Fika. Den ser jag ju fram emot som sjutton. Jag som älskar att baka. Dessutom så om ni kikar in klippet här nedanför, så har Roy Fares lagt i en gåva i ett av alla paket. Lyllo den som får det paketet!
 
Erbjudande:  Använd koden "box99" så får du första boxen för endast 99 kronor!
 
Tävling: Inne på kökets box på fb sidan kan man vinna deras Marsbox med tema Fika och & baka plus ett signerat ex av Roy Fares kokbok "Sweet spots of New York". DIREKTLÄNK.

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: