Friiberghs Herrgård..

I fredags checkade vi in på Friiberghs Herrgård vid Örsundsbro. Vi var där med makens jobb. Så vi checkade in och hamnade i ett super fint rum. Mysigt! På rummet fanns champagne och ett litet fruktfat med praliner. Bubbelpool för den som önskade. Verkligen perfekt för maken och mig.

På hotellet så kunde man bland annat njuta ev en spastund. Det fanns pool, bastu, bubbelpool. Dom hade även en likadan del nere vid sjön. Verkligen jätte mysigt. Det fanns boule, golf, biljard, segway, paddla kajak. Vinprovning, whiskey provning, ja det finns en hel del att välja på. Måste även säga att servicen på hela herrgården var fantastisk. Bland det bästa jag varit med om faktiskt. Riktigt hög kvalité!

I vårat paket ingick det även Afternoon tea, så vi började faktiskt där. Det var så gott! Det fanns faktiskt allt möjligt att välja mellan. Kaffet var jätte gott det med. Provade även deras te, det var himelskt! Scones, frukt, pannacotta, bakelser, rulltårta, hembakat bröd, ostar från mejeriet m.m. Jag tror faktiskt att vi åt i nästan två timmar. Hah. Mums!

4 kommentarer publicerat i Event
Taggar: Afternoon tea, Friiberghs herrgård, bastu, biljard, boule, golf, paddla kajak, pool, romatiska paketet, segway, spa, vinprovning, whiskey provning
#1 - - Jessica Högberg:

Oj oj oj så mysigt! Avis❤

Svar: Jaa så härligt!
Nina

#2 - - Bella:

Så vackert!

Svar: Ja super fint var det där!
Nina

#3 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

så mysigt

Svar: Jaa super mysigt!
Nina

#4 - - Pauline Hurtig:

åh så fint! vad mysigt :)

Svar: Jaa så sjukt mysigt var det..
Nina