Friiberghs Herrgård..

I fredags checkade vi in på Friiberghs Herrgård vid Örsundsbro. Vi var där med makens jobb. Så vi checkade in och hamnade i ett super fint rum. Mysigt! På rummet fanns champagne och ett litet fruktfat med praliner. Bubbelpool för den som önskade. Verkligen perfekt för maken och mig.

På hotellet så kunde man bland annat njuta ev en spastund. Det fanns pool, bastu, bubbelpool. Dom hade även en likadan del nere vid sjön. Verkligen jätte mysigt. Det fanns boule, golf, biljard, segway, paddla kajak. Vinprovning, whiskey provning, ja det finns en hel del att välja på. Måste även säga att servicen på hela herrgården var fantastisk. Bland det bästa jag varit med om faktiskt. Riktigt hög kvalité!

I vårat paket ingick det även Afternoon tea, så vi började faktiskt där. Det var så gott! Det fanns faktiskt allt möjligt att välja mellan. Kaffet var jätte gott det med. Provade även deras te, det var himelskt! Scones, frukt, pannacotta, bakelser, rulltårta, hembakat bröd, ostar från mejeriet m.m. Jag tror faktiskt att vi åt i nästan två timmar. Hah. Mums!


Mina fina kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Oj oj oj så mysigt! Avis❤

Svar: Jaa så härligt!
Nina

Postat av: Bella

Så vackert!

Svar: Ja super fint var det där!
Nina

2017-06-14 @ 10:21:26
URL: http://nouw.com/bellss
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så mysigt

Svar: Jaa super mysigt!
Nina

2017-06-14 @ 12:59:50
URL: http://www.joannahalvardsson.se
Postat av: Pauline Hurtig

åh så fint! vad mysigt :)

Svar: Jaa så sjukt mysigt var det..
Nina

2017-06-15 @ 09:07:08
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: