Getostsnittar, recept!

Dessa godheter serverade jag på Nyår. Jag hade dessa  Getostsnittar till förrätt. Så goda! Absolut något som jag tänker göra om igen. Enkelt att göra dessutom! Receptet hittade jag inne hos Polarbröd. Dom har en massa bra recept som är värda att kika in!

Ingredienser, 15 snittar

1 st Polarbröd Sarek tunnbröd
75 g getost
2 färska fikon
75 g parmaskinka, skivad
2 dl rucola
1-2 tsk olivolja

Sätt ugnen på 225º. Ta ut önskad form på snittarna med en utstickare eller pepparkaksform och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Jag hade en rund utstickare. Lägg en liten bit getost på varje bit och grädda tills osten börjar få färg, ca 4 minuter. Toppa med fikon, parmaskinka och rucola.Det var inte super lätt att få tag i fikonen, så jag hittade en lite fikonmarmelad burk istället, fungerade toppen!  Droppa över lite olivolja på snittarna och njut! Jätte goda!

0 kommentarer publicerat i Mat/Recept
Taggar: Getostsnittar, förrätt, getost, nyår, polarbröd, recept, snittar