Vi lämnar januari..

Då det varit en sämre helg och sämre vecka så har ju bloggen fått lida lite. Som vanligt. Det är ju inte med flit som det kommer så lite inlägg. Jätte trist. I helgen så var vi helt slut hela bunten. Freja verkade lite halvt hängig, så det vart mycket vilande i soffan. I måndags var jag helt slut, heeeeeelt slut. Så då vart det inte mycket gjort för det. I går vaknade Theo upp dålig, förkyld. Så nu är han hemma och smått ledsen över att han missar utflykt med skolan, lekkväll med kompisen etc.. På det så började Freja att klaga på sitt öra, så hon har absolut öroninflammation, ska bara se så att det inte är någe värre. Så idag blir det läkarbesök. Ni hör ju hur bra det går?
 
Ska tilläggas att jag har sjukt ont i magen, jag vet inte varför. Har pågått i över en vecka nu, men igår tog det nog priset med hyperventillering. Kunde inte ens ropa på mannen, för jag fick inte ut någon röst. Gjorde för ont. Riktigt läskigt. Det är nu man får Déjà vu över hur dålig jag var för tre år sedan. Hur jag hade så här varje dag i flera månader. Hur fasiken orkade jag? Idag är jag som öm i hela kroppen och magpartiet. Jag spände mig väl en hel del igår, det blir som en värre träningsvärk, om jag ens kan kalla det så. Detta är värre! Det är två veckor kvar till medicinen, så jag hoppas ju att det här bara är en dålig fas. Hoppas att jag kan få bukt på det inom dom närmsta dagarna..
0 kommentarer publicerat i Crohns / fibromyalgi / ME
Taggar: Förkyld, VAB, crohns, crohns disease, crohns sjukdom, fibro, fibromyalgi, fibromyalgia, spräckt trumhinna, vabruari