En del som hänt..

Ja det är ju en hel del som har hänt dom senaste dagarna. Inte helt positiva saker, vilket har påverkat mig en hel del. Men idag känner jag mig bättre igen. Lite värk i kroppen men i övrigt så är det ok. Resten kan jag just nu inte göra så mkt åt. Så det är bara att acceptera läget och hoppas på det bästa. När jag orkar, så ska jag skriva av mig om det med.
 
Idag blir det att ta tag i det som kan tas tag i helt enkelt. Det jag orkar. I helgen är det en hel del roligt att se fram emot. Så det ska jag orka med. Nya tag..
 
Angående bilder och sånt, så är jag inte klar ÄN!! Helt sjukt, hur lång tid kan det ta egentligen? Men snart så sitter jag med den nya datorn =) Yey!!

Mina fina kommentarer
Postat av: Diana

Hoppas på att du snart får lite mer tur i vardagen, mår bättre och orkar mer. Stor kram finaste. GTrevlig helg och hoppas vi ses snart igen.

Svar: Tack Diana.Har varit en hel del dåligt nu under hösten, så jag har tackat nej till det mesta. Har inte haft sån bra ork och nu har Theo varit sjuk i två veckor, så det tar på krafterna.
Nina

Postat av: Amanda

Så skönt att du känner dig bättre :)

Svar: Tack Amanda..
Nina

2017-08-24 @ 20:44:16
URL: http://mandasdiary.devote.se

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: