Jag kan inte rå för det.. .

Jacka från Lindex | Skidbyxa från Lindex | Skidvantar från Lindex | Ribbstickad tubhalsduk från H&M | Vinterskor från XXL
Jag kan inte rå för det. Men det är ju så gulligt att matcha ungarnas kläder. Kalla mig fjantig, men jag har alltid gillat att göra det. Men nu när dom är äldre och har sina egna tycken och smak, så händer det ju inte lika ofta längre.

Vi hittade ju Theos kläder på Lindex och samtidigt så köpte vi skidbyxorna till Freja. Vi märkte att hennes jacka som hon hade inte riktigt klarade av vätska lika bra. Så när det snöade och vart väldigt blött, så var hennes jacka dyngsur. Dock så hade den inte läckt igenom. Men på en kort tid så var den ju väldigt blöt. Så då tog jag beslutet om att köpa en likadan jacka, som Theo har, till Freja. Theos var nämligen torr? Så det var en stor skillnad. Hon älskar den nya jackan och dom är ju så söta när dom matchar =)
 
Vantarna verkar vara suveränt bra. Se hur dom funkar i verkligheten med. Och skorna får en massa plus. Sköna och barnen halkade knappt när det var som värst med is. Gillas!

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: