Lakritsfestivalen - Förrätt..

Igår spenderades kvällen på FoodLab i stockholm, för att gå på pressvisningen inför årets Lakritsfestival. På agendan var bland annat provsmakning av årets festivalmat. Här på bilderna har ni förrätten. En härlig lax serverad med rökt svartrot, citrusgele, persiljeolja rödbetssås och kräftskum. Med en ton av lakrits såklart. Lagad av festivalkocken Douglas Spiik. Nu smakade jag endast på vissa tillbehör eftersom jag är allergisk mot fisk och skaldjur. Jag älskade smakerna och alla på plats gillade förrätten en massa...
En kommentar publicerat i Event
Taggar: Lakrits, douglas r spiik, douglas spiik, event, festivalkock, foodlab, foto, fotografering, förrätt, lakritsfestivalen, lax, mat, pressvisning, rent a chef
#1 - - Fairyland surprises:

Mums!Och vilka vackra färger!

Svar: Ja men visst, man dras till rätten i sig. Fantastisk!!
Nina