Tävling, Moyana Corigan..

Har du tänkt på innehållet i din deodorant? Det är ju ändå det som vi oftast sätter på oss dagligen. Deon tas ju upp av huden och armhålorna sitter ju lämpligt nog där vi har lymfarna. Vad vet vi om vad som kroppen tar upp. Är det bra att ha på vad som helst på kroppen? Ganska så ofta så tänker vi inte på detta. Är det sättet vi är uppväxta på? Kanske bara ren omedvetenskap?

Denna ekologiska deodorant från Moyana Corigan, den passar både män som kvinnor. Den är så ren, så att du tom kan äta den. Den är mjukgörande och antiseptisk. Innehåller inga skadliga kemikalier och den är även fri från aluminiumklorid. Du kan ha på den på ditt kropp utan dåligt samvete med andra ord.

Lippies, det är vårdande för läpparna och gör dom mjuka. Godisaromerna som dom smaksatt dom med är helt ekologiska. Både jag och dottern inte minst älskar dom här.
 
Vinst: En ekologisk deodorant samt en Lippies

Tävlingsregler:
  1. Lämna en kommentar här på bloggen och svara på frågan, Vad använder du för deodorant?

Dela gärna tävlingsbilden inne på facebook sidan så blir jag extra glad!
Tävlingen avslutas Lördagen den 17 December 2016.
Lycka till!
20 kommentarer publicerat i Tävlingar m.m
Taggar: ekologisk deodorant, ekologisk hudvård, lippies, moyana corigan, tävling
#1 - - Jessica:

Jag använder Nivea. Har aldrig reflekterat faktiskt vad den innehåller.... Dåligt av mig!

#2 - - Solbritt:

Jag använder Bats, apotekets oparfymerade deodorant

#3 - - Sanna:

Jag använder faktiskt flera olika märken, men två av dessa är Nivea respektive Dove. Har inte tänkt direkt på vad det innehåller, utan litar väl helt enkelt på att det är bra produkter. Kanske lite dumt och naivt egentligen när man tänker efter.

Kram Sanna

#4 - - liselotte:

Jag använder Nivea

#5 - - Cissi:

Visst är det hemskt! Tänkt att jag ska gå över till en utan aluminiumklorid iaf till sommaren (passar på när jag är ledig) men just nu använder jag nivea.. nackdelen när man börjar läsa på vad saker innehåller är ju att man blir medveten - skulle vara lättare att stoppa huvudet i sanden...

#6 - - Madelene:

Nu använder jag en ekologisk deo utan farliga kemikalier. Jag har haft cancersjukdomen Lymfom som sitter i kroppens lymfkörtlar, så jag vågar inte använda någon annan deo. Men min börjar ta slut så hoppas vinna denna som jag är nyfiken på. En fin tidig julklapp ❤️🎁 Kram Madelene/maddevla@hotmail.com

#7 - - Caroline:

Biotherm, men den är precis slut så nu har jag nån billig Dove..

#8 - - StinaPolvi:

Nive och Dove är det jag använder <3 Denna låter spännande för min dotter, som faktiskt har problem med sina deodoranter...kanske är det aluminiumkloriden som spökar ? Hon har provat så många men inte denna, det vore superspännande :)
Ha en fin dag <3

#9 - - StinaPolvi:

Nive och Dove är det jag använder <3 Denna låter spännande för min dotter, som faktiskt har problem med sina deodoranter...kanske är det aluminiumkloriden som spökar ? Hon har provat så många men inte denna, det vore superspännande :)
Ha en fin dag <3

#10 - - Anonym:

Jag använder massa olika, ingen specifik favorit.
Har aldrig ens funderat på vad de innehåller 😳

#11 - - ANNA%20-%20LIFESTYLE%20AND%20TRAVEL:

Jag gillar verkligen Moyana Corigan men har tyvärr inte någon bra deo. Jag använder oftast Rexona men jag har även en Aloe Vera hemma (den skall vara bra).

Jag hoppas på tur i din tävling

Tipsat här

https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/16/moyana-corigan-1712/

#12 - - Lotta:

Jag brukar använda niveas deo. Har faktiskt aldrig tänkt på att det finns ekologiska vilket är konstigt med tanke på att den mesta maten jag köper är ekologisk.

#13 - - Julianna Fredriksson:

Jag använder olika just nu är det Palmolive som gäller. Men jag har börjat känna obehag kanske denna ekologiska deodorant är nåt för min känsliga hud.

Delar tävlingen på Facebook


Mvh Julianna
julianna@bredband2.com

#14 - - Johanna:

Just nu använder jag dove stick sensitive. Har länge haft Urtekrams aloedeodorant men tycker att den tappat effekten på mig och det är ju inte kul att gå runt och lukta svett... har delat på Facebook och håller tummarna!

#15 - - marre:

Hej, åh vad roligt. Jag använder olika sorters deodoranter, använder för det mesta ACO, Nivea och en oparfymerad deodorant som jag brukar få från Holland.

#16 - - Emely:

Vilken härlig tävling!
Jag använder bara ekologiska deodoranter och just nu är det Urtekrams. Behöver dock byta för lite mer variation :) ha det gott!

#17 - - Anonym:

Jag använder LdB.
Mvh Caroline

#18 - - Jenny:

Jag använder oftast LdB i olika dofter. Tycker den doftar gott, inte kladdar och funkar bra helt enkelt.
Men så lite kemikalier som möjligt är ju alltid önskvärt såklart. :D

#19 - - Linda:

använder just nu Dove :)

#20 - - Jaqueline:

Jag använder mig av massor olika deos faktiskt, tyvärr inte hittat den rätta ännu i den stora djungeln! kanske denna kan vara den perfekta 👌