Barnkalas!

Barnkalaset i förra veckan vart väldigt lyckat. Jag pimpade lägenheten med massvis av ballonger, pom poms och en härlig vimpel. Allt i rosa såklart, vilket tydligen var viktigt för Freja =) Jag är inte chockad. Vi började med att måla gipsfigurer, som jag hade gjort här hemma. Så alla fick en varsin tallrik med färger och så två gipsfigurer var. Dom skrev namn på tallrikarna och så fick det torka under hela kalaset.

Mannen körde dansstopp med ungarna, viket tydligen är väldigt uppskattat på kalas just nu. Jag tror att varenda kalas som vi varit på har haft det. Hah. Så dom körde järnet inne i sovrummet medans jag dukade för fika. Jag hade redan preppat allt, så det var bara att ställa fram. Sjukt smidigt. Det var en rosa duk, rosa tallrikar och muggar, rosa servetter och serpentiner. Sen en partyhatt på det =)
 
Hade gjort egen glass, bakat igelkott kakor och gjort rosa kokosbollar. Pyntade kokosbollarna med söta ringar, som jag faktiskt köpte förra året, men som jag helt och hållet glömde bort. Men nu kom dom till användning.

Efter fikat gick alla ut på en skattjakt på gården. Dfet var ju så fantastiskt fint väder, så det passade bra. Dom hittade en varsin liten godispåse. Den större goodiebagen fick dom sen när dom skulle gå upp. I den så låg det tandborste, tandkräm, duschtillbehör från Mumin, Näsduk från Mumin, En jätte stor klubba (den vart super uppskattad), studsboll, suddgummi, en vissla, glasögon som lyser i mörker och en till liten gipsfigur att måla hemma.
 
När alla gick så somnade Freja sen i soffan, super glad, mätt och nöjd över hennes kalas. Plus att nu i veckan har alla barnen på förskolan kommmit fram till mig och sagt hur kul dom hade. Så roligt att alla var nöjda och glada. ♥
En kommentar publicerat i ♥ Freja ♥
Taggar: 5års kalas, Disney, Frost, Frozen, Gunry.se, baka, barnkalas, barnkalaset, barnkalaset.se, barntandkräm, dansstopp, jula.se, kalas, moomin, mumin, oral b, tgr-stores.se, toysurus.se
#1 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

så fint ni gjort

Svar: Tack så snäll du är =)
Nina