Moyana Corigan - ekologiskt, naturligt & miljövänligt..

För ett tag sedan så sprang jag på Formex mässan och fota. Jag sprang på Anna från Oxxo Design. Jag pratade om mina hudbesvär och hon tyckte att jag verkligen skullle besöka en monter som låg en bit bort. Hon följde med mig och det visade ju sig vara montern som jag letade efter! Hon var så snäll och presentera mig för bland annat Madelene Christensson som är grundare och ägare av Moyana Corigan.

Super goa tjejer som tog emot mig så himlans gulligt och prata om alla produkter. För mig har det blivit mer och mer viktigt med ekologiska produkter. Jag har blivit så super känslig pga mina mediciner. Så jag får faktiskt en massa allergiska reaktioner av så många produkter. Jag använder nu ekologiska produkter till kroppen och även håret. Det är det enda som fungerar.

Moyana Corigan startades 2003 och befinner sig nere i Göteborg. De erbjuder fantastiska produkter som görs och paketeras av dom själva. Det är Hudvårdsprodukter som är framställda av vegetabilska oljor, eteriska olljor och örter. De använder ekologiska ingredienser som är naturliga och miljövänliga. Dom är faktiskt helt fantastiska av det jag har fått prova. Luktar gott och man märker att kroppen mår bra av produkterna. De har en egen webbshop där man kan klicka hem deras produkter, enkelt och smidigt för oss som inte bor i närheten.

Favoriterna för min del är ansiktsoljan och även de härliga Mini Lippies som luktar som tuggummi på läpparna. En fara är dock att lämna det framme synligt ;) Dottern fick direkt syn på den söta förpackningen med favoritfärgen rosa. Så vips så var det försvunnet. På kvällen då jag kom in på hennes rum så luktade det tuggummi. Märkte att hon hade gjort sig själv en ansiktsbehandling och under kudden så låg mitt läppbalsam. Hah. Frågade henne dagen efter om hon möjligtvis hade tagit mitt läppbalsam och hon svarade ju såklart ja. Hon sa, det luktade ju så gott, så hon ville smörja in det överallt. Jo tack! Är ju glad över att det inte är något som är dåligt för henne. Men det är inte mycket kvar av mitt favvo Lippies. Så akta er, köper ni produkter så göm dom, fler vill åt dom! ♥