Premiär på Furuvik..

I lördags så hängde vi på låset till Furuvik. Barnen hade längtat ett tag nu, det var nedräkning där hemma. Vädret var helt ok då vi klev innanför dörrarna. Det blåste lite, men solen höll sig iaf framme. Vi började dagen ute på äventyrsön. Där var det vindstilla, härligt varmt och barnen sprang runt och lekte. Det är så galet vackert nere vid äventyrsön. Och där tar vi gärna med oss picknick och sitter och äter. Så mysigt.
 
Efteråt så gick vi vidare bort mot hästarna och vi åkte även amazonfloden med farmor/svärmor. Mitt under båtturen så kom det ett regn av hagel, men dem små skurarna varade inte speciellt länge.
 
Vi bjöds på mat och fika innan vi begav oss till tivolit. Vi beslutade oss för att spendera mest tid där den här gången. Freja har ju fyllt fyra, så hon fick ju åka själv. Jag tror att hon växte några meter under den eftermiddagen. Hon var så nöjd och glad över att vara fyra år kan jag ju säga. För min del så känns det jú jobbigt att dem växer ;) Men det är otroligt skönt att slippa tränga sig ner i små karuseller
=)
 
Theo han älskar ju slänggungan, så den åkte han några gånger. Han och jag åkte dessutom berg och dalbanan. En gång åkte jag, sen fick mitt huvud nog. haha. Så sjukt känslig. Men Theo han älskar det. När vi köade till att kaste lite bollar, så åkte han uppskjutet (eller vad det är), för dem lite större barnen. Han hann med den några ggr. hah.
 
Barnen har redan pratat om när vi ska åka tillbaka nästa gång till Furuvik. Dem måste ju få bada i äventyrsbadet säger dem. hah. Och för er som inte har varit där i poolen, så kan jag rekommendera det. Älskar det där badet!

Barnen slocknade som ljus inkl jag själv då vi var på väg hem. Helt slut.
Tack Furuvik för denna gång, ses snart igen!
En kommentar publicerat i Event
Taggar: VIP, deliciously, deliciously.se, djurpark, familj, familjemys, furuvik, furuviksparken, gävle, premiär, tivoli, vip blogg
#1 - - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer :

Härliga bilder :)
Det var kul att se dig, även fast vi inte hann prata ;)



Kram

Svar: Hahah, ja man hade ju en del att göra. Det är alltid full rulle med barn :D
Nina