Fika med tjejerna..

Igår plockade Marie och hennes fina familj upp mig här hemma. Sen åkte vi över till Rose-Marie som tillsammans med Sofie hade ordnat ett Me&I party. Det är första gången som jag är på ett, jag tyckte att det var dags nu. hah. Rose-Marie hade dukat fram en massa gott som hon hade bakat, det fanns cider, te, kaffe m.m. Hur gott som helst, en riktig lyxfika.
 
Samtidigt så fanns det en säljare från Me&I på plats och gick igenom alla kläder. Slutade med att jag la en beställning, så nu väntar jag spänt på att det ska komma hem till mig. Var en super trevlig eftermiddag ute i trädgården, med strålande sol och fantastiskt sällskap. Var en riktig energiboost att ses sådär, fika och bara ha det super trevligt. Prata om vad som helst. Borde vi göra oftare.
 
Inte nog med det, så fick vi två härliga goodiebags med oss hem + en morsdag present från Glossybox. En riktigt trevlig överraskning, inte nödvändigt för att jag skulle ha kommit, men mycket trevligt =)
 
Tack snälla Sofie och Rose-Marie för denna mysiga eftermiddag ♥ Och tack Marie för att jag fick åka med dig och din mysiga familj. Jag och Ylva hade det så trevligt i baksätet =)
#1 - - Diana D (La Madre):

Grymt fina bilder, jag ser så glad ut, himla kul

Godsaker att äta och trevliga bloggvänner, love it.
Ha en fin måndag. <3

Svar: Åå tack! va snäll du är =)
Ja det var så himlans trevligt, verkligen. Vart så bra med vädret, god fika, alla som var där. Skratta en massa, en härlig boost =)

Hoppas du får en super din dag du med, kram på dig!
Nina

#2 - - Irre:

Såå härliga bilder.

Svar: Tack va snäll du är :D
Nina

#3 - - Lina:

Så härligt ni hade det :) å massa gott, synd jag missade det, men hade stand by och O hade aktiviteter, kram kram L

Svar: Ja det var riktigt trevligt =)
Nina