Sös, nersövd och trött som få...

Nu som först vaknade jag till liv här hemma. Eller liv och liv. Jag är iaf vaken. Vaknade klockan 17 och jag måste iaf ha lagt mig innan 13. Galet. Men jag hade sån sjuk huvudvärk. Huvudvärken har jag haft sen igår och när jag kom in idag så gav dem mig dropp direkt. Dem sa att jag var uttorkad?! Fast än jag drack så sjuka mängder igår, så lite konstigt är det ju ändå. Jag var helt matt, så den lilla backen upp till sös var förjäklig. Men in kom jag, dropp fick jag.
 
Sen in och fick syrgas och sticka mig kunde dem inte. Inget ovanligt. Är verkligen inte sköterskornas fel, jag är riktigt problematisk. Tillslut fick dem sätta den nere vid handleden. Sa att där satte dem sist då det inte gick heller. Enda är ju att det gör ju så förbannat ont. Men det gick. Jag somnade och vaknade helt groggy, tog säkert en timme innan jag var på rätsidan igen. Sköterskorna var så super gulliga och min läkare gillar jag massor. Dock så fick jag inte reda på så mkt. Men magen svarar på medicinen, inflammationen är ok men jag har en del ärrbildning. Typ det jag snappade upp. Får se när jag får höra något mer. Noll koll.
 
KOm hem och åt lite och sen gick jag och la mig. Mannen kom hem tidigare och hämtade barnen och fixade allt, lät mig sova ♥ Nu ska jag fixa lite mat åt familjen och sen blir det säkert en tidig kväll igen så att jag är återställd till imorrn.. 
#1 - - Emma:

Bra att magen svarar på medicinen i alla fall <3

Svar: Ja alltid något... Man får vara glad för det lilla =)
Nina