Lite pics från dagen..

Sol ute med extremt kalla vindar. Men inne på lakritsfestivalen var det varmt och härligt. Hann mig igenom båda våningarna. Man har ju lite mer att stå i då barnen är med. Ungarna älskade iaf trollkarlen som brukar vara där varje i år. Men i dag så fick dem en egen liten privat visning och det var nog höjdaren tror jag. Hah. Vi kikade på lakritskonst och så kunde man skapa sitt egna konstvärk av lakrits.
 
Det pågick en hel del lakrtitsmatlagniningskurser med Rent a Chef på övervåningen. Och bredvid så kunde man avsmaka årets festivalmeny. Ungarna åt glass i stora lass och doppade skumbanander i chokladfontäner. Själv fotade jag och sprang ärenden åt Annika som inte hann dit idag. Fick med mig några fynd hem själv. Sen så röstade jag såklart.
 
Nu är vi hemma igen, trötta och glada. Mätta, men ännu inte överdoserad av lakrits =)
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: Arla, Bubbies, Lakrits, arla mjukglass, arla päron mjukglass, calle och saltlakritssåsen, choklad och lakrits, douglas r spiik, festivalkockar, glass, glassfestival, glasskalas, haupt lakrits, lakrits och hallon strössel, lakritsbuffé, lakritsfabriken, lakritsfestivalen, lakritskungen, lakritsmässan, lakritspassion, lakritsprovning, lakritspulver, rent a chef, salmiak, salmiakpulver, salt lakrits, saltlakrits, sia glass