En dag med Dinosaurer..

För två helger sen vart familjen bjudna till Naturhistoriska riksmuseet. Ungarna älskar just det museumet sedan tidigare. Men nu så har dem öppnat sin dinousariedel igen efter att ha gjort om den under en tid. Den är super fin nu och ungarna var så nyfikna på allt. Riktigt bra uppdaterat. Vi fick en liten guidad tur av Dino Doris, där vi fick reda på ännu mer om alla dinosar på plats.
 
Vi möttes nere vid Lovetruck café, en härlig vintage foodtruck med en massa gott. Sliders, småpizzor, hamburgare och lemonad. Till efterrätt mumsade vi dem nya Dinosaurkexen från Lotus. Dem kom i två olika smaker. En med mjölkchoklad och en utan. Kan ju säga att det inte tog lång tid för barnen att mumsa i dem. Favoriten vart choklad. Själv föredrog jag faktiskt den andra, just för att jag inte är en chokladmänniska direkt. Tur att det fanns en sort till oss alla =) 
 
Vi hann inte gå igenom alla delar av museumet denna dag, fast att vi kunde gå tillbaka. Jag hade reunion samma dag, så det var fullt på schemat. Men vi har sagt att vi ska kika in där någon dag under sommarlovet. Gillar att barnen har kommit upp i den åldern, där dem faktiskt är riktigt intresserade. Theo har dessutom kommiti upp i åldern att han får gå på cosmonova. Glöm inte att det är skoj för oss föräldrar med!
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: Dinosaurus kex, Lotus dinosaurus, Lotus kex, barn, barnvänligt, choklad, cosmonova, dinosaurer, event, familj, familjemys, foodtruck, kaka, kex, lotus biscoff, lovetruck, lovetruck café, museum, naturhistoriska, naturhistoriska riksmuseet