Nordiska Museet...

Idag tog vi barnen till Nordiska museet. Var ett tag sen vi var där sista, så nu körde vi det igen. Ungarna var ju så glada, finns ju så mkt att titta på där. Theo är ju den som är mest nyfiken nu och suger åt sig information. Var där i några timmar för att sen handla och åka hem och käka middag. Nu ligger ungarna i vår säng med pappan i huset å kikar på någon film och slappar. Så nu ska jag ta mig dit jag med =)
#1 - - sandra - 3 barns mamma <3:

Nej va kul. Älskar museeum men är för tok sällan på ett. Nordiska var bra länge sedan. Men blev bra sugen att åkla dit nu. Alla 3 barnen har en stor fachination för dinosarier, så tack för tipset!!!

Ha en fin helg!!!

Svar: du får kika så att avdelningen är öppen, för igår var just den avdelningen stängd. så ungarna fick inte gå in där tyvärr..
Nina

#2 - - Sandra - 3 barns mamma <3:

Vilken tur att du sa det. Hade inte ens tänkt tanken på att de stänger av avdelningarna ibland. Då gäller det att pricka in rätt med andra ord ;)

Ha en tok fin helg!!!

Svar: Japp, kanske står på hemsidan vilka som har öppet och inte. Vet att det skulle komma någon ny utställning nu i slutet på januari. Jag har för mig det iaf..
Nina