Inställda planer..

Ja som ni märker så har det inte varit så mkt uppdatering här. Har ju inte mått allt för bra och alla planer har ställts in sedan i söndags. Freja vart dålig under dagen med feber och hosta. Igår trodde jag att hon var feberfri, men 20 min in i baket igår kväll så hade hon feber igen. Så jag ställde in kalasfikat idag med. Bullarna skickade jag in i frysen.
 
Gårdagen var en riktigt överjävlig dag med magen med. Så jag velade redan innan med att ställa in. Men så övertygade jag mig själv och ja då gick det som det gick. Idag har både Theo och Freja feber. Theo har gränsfall då, men han känns mkt varmare än han brukar. Varit mycket gnäll under dagen med. Så det blir varken skola eller dagis för barnen i morgon. Och mannen får vänta nån dag eller två med att bjuda mig på lunch. Jag fyller år i morgon och tänkte att han och jag kanske kunde mysa med en lunch ihop.
 
Men nu får jag barnen hemma på min födelsedag och det är ju inte helt tokigt det med. Jag sa att vi kunde åka och köpa en tårta, förutsatt att dem inte är sämre såklart. Vore ju trevligt att komma ut för en nypa luft iaf.
#1 - - Emma:

Hoppas dom kryar på sig, och att din födelsedag ändå blir någorlunda okej <3