Det börjar ju sådär..

Jag har hostat hela jäkla natten. Jag vaknar mitt i ett hostanfall att jag inte får luft. Det är sjukt obehagligt och skiten verkar ju inte ge med sig. Huvudet dunkar, revbenet värker. Sen "träningsvärk" pga hostan på det. Upp kom jag iaf. Inte fick jag dricka kaffe pga fasteprovet. Hjälpte till så att ungarna kom iväg och pussa dem hej då. 2 min senare ringer mannen och säger att dem sitter fast i hissen. Den minsta hissen såklart. Och den är dessutom ny. Det har varit mer problem med dem nya hissarna än med dem gamla. Mannen och ungarna var lugna och i hisschaktet ekade "what does the fox say".
 
Nästan 30 min hade gått och jag såg några människor kliva ur någon bil här nedanför. Ropade och frågade om det var dem som skulle fixa hissen. Men det var det såklart inte. Dem skulle däremot måla den stora hissen, så dem kunde hjälpa mig. Han fixade upp dörrarna, lyfte ut barnen och mannen kunde klättra ur. Var ju ett riktigt äventyr för barnen iaf. Fy farao. Fick ju bara panik på utsidan. Ganska så glad över att det inte var jag som satt där inne. Hade inte behållt det där lugnet.
 
Alla var iaf iväg och själv tog jag mig till VC för att fixa fasteprovet. Järnprover. Ont som fan gjorde det idag. Så typiskt då jag är förkyld. Alltid värre då. Blek är jag som få, dundrande huvudvärk och galet trött. Tog en välförtjänt latte på vägen hem. Mötte människorna som hjälpte mig med hissen i trappen och tacka så mkt för hjälpen. Det visade sig att reparatörerna inte hade dykt upp än (en timme senare). Så vi hade ju ren "tur" att dem skulle måla hissen just idag. Dem hade fått igång hissen, men den hade fastnat igen med en äldre man i den denna gång. Kaos ju. Dem själva kunde ju inte göra sitt jobb medans den lilla hissen var ur funktion, så där satt dem och väntade. Stackarna. Tror inte att hissen är lagad än. 2 tim är liksom inte ok att sitta inspärrad i en hiss.
 
Nu ska jag iaf ta mig i säng och hoppas på att ja får lite sömn och att huvudvärken släppt när jag väl vaknar igen. Förhoppningsvis är det bättre, hissen är lagad och sen ska jag hämta mina gosisar, som jag redan saknar..