40 graders feber..

Får inte så mycket gjort här hemma eftersom Theo har blivit sjuk. Han hade 39,7 nyss när jag tog tempen. Det närmar sig 40 graders feber. Han har slagit rekord faktiskt, då han i vanliga fall ligger på 38,5 som max och mår skit då. Så då kan ni ju tänka er hur han mår nu. Frossa, svidande ögon, huvudvärk, snorig har han blivit nu med, hostar litegrann och nu klagar han på ont i halsen med.
 
Han fick en dos av alvedon och ipren nu och en piggelin. Det är ju tur att han dricker iaf. Får se om det blir fler i familjen som åker på det. Vi har ju klarat oss bra igenom vabruari annars..
 
Själv så fick jag samtal från läkaren och allt är inställt denna vecka. Ingen påfyllning av medicin och ingen sövning på fre. Istället så blir det nya prover på tors och förhoppningsvis är det bra då. Mina leverprover hade iaf blivit något bättre, så han trodde att det gick åt rätt håll iaf. Så vi hoppas på det och att jag inte åker på influensan bara. Även fast jag ska vara vaccinerad emot den, men man vet ju aldrig.

Mina fina kommentarer
Postat av: Angelica

sv: Ja, knappt en vecka kvar innan hon är här hos oss :D

-Naaw, finns inget värre än sjuka barn <3 Man känner sig så maktlös.
Hoppas han blir kry snabbt.

Svar: ja fy farao så sjuk han var. fick riktigt ont i magen. men nu verkar det gå mot det bättre iaf.
Mysigt att bebisen snart är här =)
Nina


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: