Lite lyxigare julbord...

För några helger sedan så anordnade Sofie ett litet lyxigare julbord uppe på O´learystolv stockholm. Det hade hon gjort bra och det var så mysigt att vi var några få, man kunde i lugn och ro sitta och snacka. Gänget bestod av Mig såklart, Diana, Lina, Sarianne, Helena och Sofie.
 
Vi mumsa i ett härligt julbuffé. O´learys har ju julbord. Förätten som var dukad precis framför vårat bord var fantastiskt. En massa kallskuret. Jag tål ju inte fisk och skaldjur, men det var en hel långsida fullproppat med läckerheter för dom som kan äta det. Sen efterrätterna var hur många som helst. Det var bara välja och vraka, allt efter tycke och smak. Finns något för alla.
 
Tjejerna som kom lite tidigare än mig, dom provade på curling. Hade gärna gjort det själv, älskar sporter. Men jag vart lite dålig på eftermiddagen, så jag fick sova och sen komma lite senare. Jag hann iaf med att köra lite kara&e efter middagen. Det är inte första gången som jag har varit där, jag var redan där för något år sedan då jag hade möhippa för min bästis.. Var roligt att bara släppa loss där uppe, det var ju ändå bara vi som hörde hur vi sjöng =)
 
Jag begav mig hem strax innan 22, tog faktiskt en taxi hem. Vi fick med oss en goodiebag med en massa julklappar. Kände att jag orkade knappt bära den, så den där taxiresan satt bra. Slapp jag bära så mkt. Har ju tyvärr ingen bild, men det var en massa fint från bla Lumene, Ldb, La Roche-Posay, Vichy, L300, Proactiv+, Gevita, MASQ+, Mighty Leaf Tea, Bluebox, Fjällbrynt, Loreal, Duni,  Pocketförlaget  och Stickers and Stuff. Ja ni hör ju vilka presenter!!

O learys har för övrigt en massa härliga aktiviteter. Verkligen super roligt att ha en tjej/killkväll eller varför inte bara köra en mysig dag med familjen. ♥
En kommentar publicerat i Event
Taggar: 12 stockholm, globen, julbord, o learys, tele 2 arena, tolv stockholm
#1 - - Lina:

Kul å ses ! Fint inlägg kramar