Från badstrand till vårdcentral..

 
Idag spenderade vi dagen, eller ja några timmar, på en badstrand. Jag badade ju såklart inte, men barnen. Tillslut fick vi tvinga upp Freja då hon vart blå om läpparna. Hon klarar inte att bada så länge, det har hon aldrig klarat. Theo han deala till sig att få bada ett dopp till, och det fick han.
 
Han halkade såklart vid en klippa och så fick han ett härligt jack i ögonbrynet. Så vi fick åka direkt till VC där dem tejpade ögonbrynet på honom. Inget mer badande nu på en vecka, måste få läka utan å bli blött. Tycker mest synd om Theo, snygg bula har han redan nu på kvällskvisten. Lär ju vara ännu snyggare i morgon gissar jag på. Annars vid gott mod ändå..
#1 - - Christina Frisberg:

försök att kyla det lite , lägg några isbitar i en plastpåse och ett örngott om så han kan hålla det mot jacket/bulan så blir det inte lika svullet och det bedövar lite också.
Kramar <3

Svar: Tack snälla för omtanken. Vi kylde ner det och det vart faktiskt mycket mindre än jag trodde. var ju en bula och rött såklart. men inte sådär blått som jag och mannen förutspådde. alltid något!
Nina

#2 - - Emma:

Lilla Theo då :( Hoppas ni hade mysigt fram tills dess i alla fall. Var det mycket folk?

Svar: Ja men absolut. Det var precis innan vi skulle gå. vid klipporna där vid bryggan.- var helt ok med folk. inte alls mkt. kom faktiskt lite mer vid 16 snåret då vi gick. mycket yngre folk då som satt och drack i solskenet =)
Nina