Spot and Tell, Gato Negro..

I torsdags så kom Jonas hit och sen mötte vi upp Cornelia. Vi körde en fördrink och sen gick vi vidare till Supper. Där väntade Spot and tell´s kväll med Gato Negro. Vi vart såklart varmt välkomna. Ser alltid fram emot Spot and tells event, man vet att man kommer att ha en toppen kväll! Träffade på flera som man kände (såklart). Satte oss vid ett bord och sen kom Jennie och Nadja och slog sig ner bredvid oss. Hela bordet var fyllt av glas.
 
Vi fick ett super gott Rosé vin från början! Under kvällen fick vi  tävla om en resa till Chile och Vina San Pedro, som är producenten bakom vinet Gato Negro. Vi fick blanda vårat egna rödvin. Jag som hellre håller mig till rosé och vitt vin, jaa jag hade inte en susning vad jag gjorde. Inte förvånad över att jag inte vann (om jag säger så). haha!
 
Vi fick även smaka på mat från det chilenska köket. Så otroligt gott! Med oss fick vi en härlig goodiebag med. Jag som inte är så speciellt van vid att gå ut nu för tiden, är lite känslig för alkohol kan man väl säga. Kände att redan efter första glaset rosé var det kört. Men jag hade det otroligt roligt. Jag, Nadja, Jennie, Jonas och Cornelia gick sedan ner till Utecompagniet för att fortsätta kvällen. Själv körde jag på alkoholfritt medans dem andra delade på Cava. Efter det så fortsatte damerna vidare, medans jag och Jonas snällt åkte hem. Var nämligen så att det var fullt ös medvetslös inför helgens möhippa =)
 
Tack för denna underbara kväll med så mkt skratt och glädje!!
 Tack Jennie för dina bilder som du skicka över =)
0 kommentarer publicerat i Event
Taggar: chilenskt, gato negro, spot and tell, spot&tell, spotntell, supper, vin