Årets glasögonbärare 2014

Klev in på Berns terass i onsdag. Specsavers hade ett event där dem korade årets glasögonbärare. Vi bjöds på dryck och super god plockmat (vårrullarna = mums). Vi hoppade direkt in i en Photo booth. Haha så kul. Hade faktiskt kunnat spendera hela kvällen där inne. Många skratt! Vi var jag, Cornelia, Jennie, Tess, Marie och Helena =)
 
Emilia de Poret var kvällens konferencier. Hon presenterade juryn (Martina Bonnier - Damernas värld chefredaktör, BjØrn Bruun - Bruuns Bazaar och förra årets vinnare Lotta Gray) och  dem fyra sista deltagarna. Vi fick se en liten modevisning på dem senaste bågarna, snygga! Kvällens vinnare var Menfa från Älvsjö. Som vinnare så får hon en resa till Tanzania och medverka i ett modejobb för Damernas värld.
 
Förresten så håller Specsavers just nu på med ett projekt för sos barnbyar. Man kan lämna in sina gamla glasögon och dem går sedan till ett behövande barn eller vuxen med samma synfel. Om man lämnar e mail, telefonnr och namn, så skickar sen Specsavers en bild på personen som fått den. Så underbart! Det går att lämna in mellan 8 september till 9 november i din specsavers butik.
 
Stort tack för denna roliga kväll! Goodiebagen kommer såklart på bild inom kort den med.
En kommentar publicerat i Event
Taggar: cornelia nordensson, farmen, fest, polhem, polhem pr, specsavers, årets glasögonbärare
#1 - - sandra - 3 barns mamma <3:

Du är då alltid på roliga event ;) Såg ut att vara riktigt bra stämning och gott. Älskar vårrullar, så där blev jag grön av avund.
Vilket härligt pris hon vann. Afrika vore grymt att få besöka.

Ha en fin fin helg!!!

Svar: trevlig helg!
Nina