Provtagning..

I morse så åkte jag och Theo till vårdcentralen. Det var dags för prover. Denna gång var det då Theos tur, han utreds just nu för laktos. Vi började med laktosfria produkter och han slutade att klaga på magen några dagar senare och magen kändes bättre med. Men han vart väldigt ledsen så vi sa att vi måste ta tillbaka dessa produkter för att han skulle ta prover.
 
Idag åkte vi iaf dit, han vart super nervös i stolen och tyckte det var läskigt. Tror jag det. TRE sköterskor stod där och hängde. Väldigt onödigt. Men när nålen väl var i, så gick det hur bra som helst. Vart inget allvarligt alls faktiskt, super duktig var han. Stora killen.
 
Efteråt åkte vi till skolan för att komma in till en klass som klappade händerna åt att han var tillbaka och så kom kompisar springandes och krama honom för att han äntligen hade kommit. Så jäkla gulligt. Man blir ju så varm inombords och glad.
#1 - - Emelie Babunovic:

Hoppas ni får svar fort! Verkar ku iallafall som att han är känslig för laktos. Här hemma är jag och tjejerna laktosintoleranta. Kram

Svar: Tack sötis. Vi lär väl märka iaf. Se om testen kommer snart. Vart så mkt bättre då vi bytte till laktosfritt. Han klagade nästan aldrig då. Så vi får väl se. Nu har iaf prover tagits.
Nina