Shopping i Täby centrum...

I förra veckan så åkte jag och mannen till Täby centrum. Vi tog en lunch tillsammans. Fanns ju en massa restauranger att väja på, men vi körde på Orient Grillhouse. Gott! Vi hade inte så mkt tid, för klockan rann iväg. Inte visste jag att centrumet var tre våningar högt. Herregud, jag gick ju vilse. Jag var ju där för inte så länge sedan. Var på väg hem till Annika och skulle handla med mig något. Vaniljsås eller nått sånt. Och jag minns hur jag sprang där och irrade. Jag var så fokuserad på att jag skulle till ica, så jag trodde det var en våning och som i en rund ring. Vart helt paff nu då vi åkte våning hit och dit. haha.
 
Vi hann iaf med att shoppa lite. Jag stod vid en av deras informationer och sökte på kalas och fick upp att dem hade kalaskompaniet. Så perfekt. Kartan var dessutom lättläst, så tom jag fattade hur jag skulle gå. Hahha. Det är avancerat. Upptäckte sen en biograf. Sa till mannen, gud har dem det med? Hittade en hel gata med massa märkesbutiker. Mannen hittade ett showroom för nån bil (som ja inte ens minns va det var, för så engagerad är jag i bilar), men mannen hoppade in på sina kryckor, Ja sa, nu var det fart på dig. haha!
 
Vi storhandlade iaf på kalasbutiken, det är ju snart dags för 6 års kalas med pirattema. Så vi gick lite bananas och fick med oss en massa. Mannen hittade ett super bra skydd till knät, vilket var kanon. Ja sa att hit åker vi igen, ja måste ju hinna gå igenom alla våningar nästa gång =) =) Julhandling nästa, men då ska jag allt ladda ner deras app. hah.