På sös..

Idag var det dags att åka in till sös igen för att få min medicin. Besöket kom inte mer än lägligt eftersom jag inte mått så bra dem senaste dagarna. Har kräkts och haft ont i magen etc. Så nu kunde jag prata av mig lite med sköterskan där. Han som jag gillar en massa, är noggrann, påläst och omtänksam. Han fixade så att läkaren skulle ringa mig, så får vi se om det ens går att trappa ner mer på kortisonet.
 
Skulle ha stått på noll just nu, men det gör ja ju inte. Står på 1 iaf, från 3 för två månader sen. Så det går ju framåt. Men som ja känner nu så kan ja inte bara sluta idag, då kommer det bli katastrof. Så ja skulle fortsätta och blir det inte bättre, så får ja trappa upp och ringa dem. Skönt att man lärt sig sin mage hyfsat iaf.
 
Fick iaf min medicin, han hann bara fixa den och sen sov ja. Helt slut. Det tar på krafterna att ha ont och va lite orolig. Ja vet att det inte är någon fara sådär. Ja är inte så dålig som förra vintern, men det är dem små grejjerna. Ta sig ut, hämta barnen etc. Det "normala" livet.
 
Jag har fått i mig buljong här. Det är min comfort food. Låter kanske helt sjukt, men i vintras då ja va dålig så påpeka Jennie till mig att ja borde dricka buljong. Vilket ja började med och direkt kände ja effekt av det. Så det är min lösning för allt just nu. Ja hade även i lite snabb makaroner. Det sitter fint i kistan det =)
 
Blir en tidig kväll, är helt slut efter den här dagen.
#1 - - Lina:

Massa kramar t dig :) Kom på nu har du då mkt fina bilder på mig, kanske orkar du göra en ny header åt mig ;) Bara om du orkar, förstår om det e för jobbigt, massa kramar

Svar: Tjings!Jo men en header kan jag ju fixa. Men vad vill du ha? Har ju en massa bilder på dig =)
Vill du ha med familjen? Du får maila över lite bilder (om det är några speciella du vill ha. Så får ja se va ja kan hitta på =)
kram
Nina

#2 - - Kinna:

Tråkigt att se att du är sjuk. Hoppas du kommer att må bättre framöver. kramar!

Svar: Tack Kinna. Det är på rätt väg tillbaka. Går framåt iaf =) kram på dig!
Nina

#3 - - Kinnas blogg - mormors mat:

Skönt att höra!