Jysk, oväntat men respektingivande..

 Känner du att ditt sovrum är till fristad? Ditt vilorum? För mig är det ju såklart det, men kanske inte på den nivån som den borde vara. Det är bra att placera sängen så att man ser hela rummet, ta bort tv apparater - allt som stör och sen välj en dov färgskala (grå, blå, grön, lila). Kan ju säga att jag inte har så många rätt där, jo sängen står ju bra.
 
Vi satsade förra året på en ny säng till både mig och mannen och efter det inköpet så förstår man verkligen vad som är viktigt. En bra säng som är anpassad till sig själv är så viktigt. Min sömn har förbättrats markant och det går faktiskt inte att förklara vilken skillnad det är. Jag fick verkligen en massa ispiration från Jysk och vill bara förändra hela mitt sovrum i ett nafs. Dags för en makeover där inne.
 
Kan väl smått erkänna att jag kanske inte haft Jysk som ett förstahandsval, men dem växer på mig mer och mer. Dem får in mer och mer kvalité och en massa snyggt framför allt. Tex så älskar ja den här prydnadskudden med hjorten på. Såg den för några veckor sen och jaaa den är lika fin än!! Den kommer att finnas på min önskelista. Även påslakanset:en som var så fina, dem gråa prydnadskuddarna. Ja listan kan bli lång.
 
Är du intresserad om hur du får till ditt Feng Shui i ditt sovrum, så kika in HÄR.
#1 - - Hjärtebarnsmamman ♥:

Åh så mysigt! Är det meningen att ramarna ska vara tomma? :D

Vi har inget sovrum, gav det till barnen så dom har vars ett rum så sover vi i bäddsoffa ;)

Svar: hahah nja det vet jag faktiskt inte. det var en pressvisning. man kanske inreder med tomma ramar? ja är så dålig på inredning, men blir gääärna bättre.
Gulliga ni är som gett barnen ett varsitt rum. Ungarna delar fortfarande här hemma, men vårat sovrum är mer till förvaring?????? så det ser ut iaf =)

kram på dig
Nina