Hårstyling =)

Igår vart jag bjuden på en härlig kväll hos Creative Headz av fina Diana. Verkligen en sån här kväll som jag behövde. Skit vecka än så länge. Men dit åkte jag, fin i håret vart jag. Vart som jag vill ha mitt hårt, platt å lite fluffigt.Jenny tog en bild på mig, men jag ser så sjukt trött ut (vilket jag var), så näe den lägger jag inte ut här.
 
Fick hårtvätt och stylat hår. Fick lite råd och förslag till hur man kan hjälpa håret på traven, speciellt under höst och vinterhalvåret. Vi fick ställa alla frågor som vi kunde komma på, dem svarade på allt. Vi åt en massa gott och drack champagne. Underbara Maria från Pretto var även hon på plats. Bara så super trevlig människa. Alla vart iaf sjukt snygga i håret. Sjukt vad lite hår gör egentligen. Men mest nöjd är jag väl över att jag träffade Nattis på pretto för några veckor sedan och hon var även där igår kväll. Hon är en av ägarna i detta familjeföretag, tillsammans med hennes syster. Hon fixade mitt hår igår och om några veckor ska jag tillbaka till henne och klippa mig. YEY!
 
Det är dags för en förvandling. Något som jag kan börja om på nytt, glömma (kanske mer förtränga) detta skitår och hoppas på att 2015 kan bringa lite bra nyheter för vår familj och friska på oss. Jag är så trött å sliten och uppsvälld. Så det ska bli ändring på det. Så sjukt glad att jag ska dit igen.
 
Det var en riktig boost kväll, något som alla uppskattade. Tack Diana ♥
3 kommentarer publicerat i Event
Taggar: creative headz, hår, makeover
#1 - - Ninelin:

Kul att ses. Superfina blev vi ;-)

Svar: Tack detsamma. Du var ju ursnygg, älskar din hårfärg. Passade dig super! kram!
Nina

#2 - - Inredning & Guldkanter:

Vilka fina bilder! Jättetrevligt att ses igår! Synd att du inte km med efter också, får bli nästa gång:) Kram Pernilla

Svar: Tack Pernilla. va kul att se dig med. Jag hade gärna följt med, men jag var inte alls på topp tyvärr. Men en annan gång så ska jag vara det och hänga med ut =) kram!
Nina

#3 - - Jenny:

Verkligen en supertrevlig kväll! Fler sånna event röstar jag på :) kram

Svar: Ja det var det verkligen. Man behöver lite sådana här kvällar. Underbart =)
Nina