Lycka!

Sen i fredags så har jag bara varit på så bra humör. Även fast skitdagen igår va tuff, så gick jag igenom den med ett leende. Är det inte sjukt? vad vissa förväntningar kan göra så mkt. Men dem kan ju även sättta krokben, OM det inte fungerar.
 
I fredags var jag på Sophia hemmet. Nu ska jag få börja med en ny medicin, en biologisk medicin. Jag kommer att få åka in och få en infusion. Det kommer att ta några timmar och förhoppningsvis så får jag inte en allergisk reaktion. Under 6 veckor kommer jag att få 3 sådana här infusioner. Sedan är det varannan månad som gäller.
 
Den här medicinen började att komma under 90 talet och användes först och främst inom reumatism. Nu används den på patiener med just Chrohs och Ulceriös kollit. Men även psoriasis patienter. Jag har inte all fakta om den här medicinen. Men dem flesta patienter kan känna sig betydligt bättre redan på första infusionen. Det innebär att jag sitter på nålar och väntar på att jag ska få börja behandlningen. Då jag igår såg på min receptbank att jag fått mina mediciner utskrivet, så tror jag att alla mina tester och röntgenbilder är bra, godkända. Hon skulle inte skriva ut dem annars. Så nu väntar jag som sagt var bara på en start =)
 
Det som gör mig så jäkla glad, det är att det har visat sig vara en sjukt bra effekt på just chrons. Och inte nog med det, så kommer den troligtvis att bota all min värk med, som jag har i kroppen. Jag vill bara gråta av lycka! När jag hörde det i fredags så bröt jag bara ihop. Kan jag bli helt bra? Få leva som en normal människa utan att känna mig sjukt konstant och ha konstant värk? Helt fantastiskt!!
 
Jag försöker att inte få upp hoppet allt för mkt, men hur kan jag sluta tänka på detta? Den här medicinen vart från en vanlig chansning, medicin, till en väg ut, en räddning. Jag är så fantastiskt glad. Så jäkla glad. Och jag kommer att vara det, till motsatsen är bevisad! Lycka!
 
#1 - - Eva:

Vilka underbara nyheter håller alla tummar för en snabb start och det hjälper dig till ett normalt liv igen.

Svar: Tack Eva! Jag hoppas det jag med :D :D :D
Nina

#2 - - sara:

Åh vad härligt Nina, håller verkligen tummarna för att du ska få må bättre!

Svar: Åå tack sara. det hoppas jag med. nu väntar jag bara på att dem ska ringa..
Nina

#3 - - Marie-Louise:

Hoppas du får starta din behandling snart <3 de är guld värda de där medicinerna. Kram

Svar: Tack! Jag hoppas dem fungerar lika bra som dina mediciner fungerar på dig! krams!
Nina

#4 - - sandra - 3 barns mamma <3:

Håller timmarna för denna medicin. Den låtwr bra så det borde gå kanon <3

Ibland måste man få vara arg men även om man nyss var arg eller ledsen så får man vara glad. Man känner det man känner och det måste man få ;)

Svar: Mer att jag inte orkat hålla energin uppe då jag konstant stött på problem under behandlingen. å nu har det gått fem månader och nu verkar ljuset i tunneln synas. får bara hoppas att det här fungerar med!
Nina