VIP

Wow vilken kväll jag fick i tisdags. Jag hade så sjukt höga förväntningar, så det hade lika bra kunnat gå åt helskotta. Men nej, jag vart inte alls besviken. Var precis en sådan här kväll som jag behövde. Först och främst kom vi dit och så fick vi gå förbi kön som redan var utanför. Gud så kallt det var på Djurgården. In på tyrol. Fick ta kort med bandet och det var ju lite konstigt. Hah. Jag är inte en sån som gärna vill göra sådana saker. Men samtidigt, ONCE in a liftetime. Daughtry är en världskändis och är super stor i USA.
 
Konserten, ja den var helt grym. Hade kunnat stå några timmar till och lyssnat. Jäklars vilket drag. Killen har ju sån sjuk röst, så det är läskigt åt det. 2007 var han helt suverän, nu har han nått till högre höjder. Ja jag gillar bandet! :D Musiken vibrerandes genom kroppen och en jäkla jobbig mobil som vägrade att fokusera. Snubben stod alltså precis framför mig på huk. Och mobilen tyckte då att den inte skulle ta kort. Gah. Varför släpade jag inte med min systemkamera????
 
Brorsan lyckades få inte mindre än TRE pelektrum i skallen. TRE???! Jag skratta så jag grät. Men tror ni att han fick tag i någon? Nope. Men bara den upplevelsen, hahaha, ja den får mig att skratta än! =) =) =)
 
På detta så träffade vi några andra som var där på VIP. Dem gjorde ju så att tiden flög förbi lite fortare. Samma sorts humor som en själv, dem hjälpte till att göra min kväll. Riktigt trevliga människor med glimten i ögat. Sen anslöt sig det två tjejer till oss strax innan konserten. Lite nyfikna på vårat VIP kort. Dem trodde ju att vi alla fyra kom dit som ett sällskap. Vi sa, näee vi känner inte varandra. hahah. SÅ roligt hade vi med dessa människor. Var som om vi känt dem länge! :D
 
Underbar kväll, som jag kommer att leva på länge! !
 
0 kommentarer publicerat i Mitt liv....
Taggar: VIP, awsome, baptized, baptizedeurotour2014, daughtry, daughtryconcert, grönalund, konsert, plektrum, spelning, såbra, tyrol