Loppi Gravid & Baby!

Bilderna tillhör Loppi.se om inget annat angivs!
Vi tjejer möttes upp på östermalm för att ta oss en promenad i det härliga vädret till Loppi´s event på junibacken. Underbart väder var det på förmiddagen. Solen lös och det var en riktigt härlig promenad. Så skönt att få komma ut och umgås med folk. Med mig så hade jag Annika och lilla Samuel.

Alltid lika trevligt att träffa Charlotta. I måndags var det inte annorlunda. Hon hälsar på en vart man än träffar på henne. En liten fistbump för pepp och omtanken värmer i hela kroppen. Tack Charlotta!
 

Vi tog sagotåget upp till övervåningen där vi fick smörgås, vitamin well och kvarg med passionssmak. Samtiigt så drog eventet igång.. Samuel sov ändå gott, fast att det var hans första event.
 

Konferencier var Kitty Jutbring. Hon presenterade bland annat Trygghansa som promota lite extra för Lilla barnets fond ♥ för forskning om nyfödda barn. Kika in på länken och läs mer om vad dem gör för att hälpa för tidigt födda barn. Fick även höra från Ellas kitchen och Libero (tävling kommer inom kort). Vi hade även kändispanelen, denna gång beståenda av Carin Da Silva, Catarina Hurtig och Therese Krupa Syllner.
 
Lekmer var på plats och visade en massa vagnar. Bland annat denna Brio Go Next som kommer under våren. Inte nog med det, så hade dem med en resevagn till oss alla! Shysst!! Lekmer har en massa barnvagnar på sin hemsida, så kika in hos dem och kolla in alla underbara. Kanske hittar ni er favorit där!?!
 

Vi fick göra våran egna blöjtårta. Älskar ju sådant pyssel själv, så jag gjorde ju såklart en på plats jag med. Denna tårta kommer jag att lotta ut på bloggen sen! Hoppas att ni är med och tävlar. Jag köpte även två rosetter till Freja hos By Engberg. Älskar dessa rosetter och jag önskar att jag hade köpt flera =) Sen sist men inte minst till det viktiga. Loppi har skapat en påse som skänker pengar till childhood. Kitty Jutbring står för illustrationen. Påsen kostar 100 kr, varav 50 kr går till childhood - för allas rätt till en barndom. Ni kan köpa eran påse HÄR. Där kan ni även köpa det första numret av LoppiMagasin!
 

Det var som vanligt mkt folk i vimlet, men jag hann iaf att kika förbi dem flesta av utställarna på plats. Natusan, Dr Brown, Otto barnmat, Oskar och Ellen - kolla in deras nya webbshop, Sobea, By Engbergs, Elodie Details ♥, Sia Glass, Libero, Trygghansa, Ellas kitchen, Childhood, babyland, Nova Star, one we like mfl.. Fullt ös medvetslös =)

Gissa om många kollade på mig när jag var på väg hem. haha. Den nya vagnen fällde jag upp och körde hem mina loppipåsar i. Det var ren tur för min del faktiskt, att vi fick en vagn (hur galet är inte det). Jag har så ont i min axel, så jag vet faktiskt inte hur jag hade tagit mig hem annars. Loppi har alltid varit sjukt givmilda vid sina event, men det här var ett av dem värsta. SUPERLYCKLIG över allt som jag fick, som jag nu ska ge vidare (det mesta) till min bror som väntar en liten. 
 
Super tack till Loppi
 
 
 
#1 - - Annika:

Riktigt bra grejer fick vi, tack att jag fick följa med!