Cellgifter it is..

Ett återbesök hos Gastro Center. Vid förra besöket så kunde jag ju inte ens gå därifrån. Men det kunde jag denna gång. Mötet gick sådär faktiskt. Hon va trevlig, men frågade inte hur jag mådde. Hon var en sådan som utgick enbart efter prover. Mina prover blir bättre och bättre. Men för det så mår jag ju inte toppen. Hon säger att alla är en egen individ, med olika besvär etc. Men generaliserade alla ändå efter provsvar. Hon menade att hon var påläst på min journal. Men visste inte om ett skit helt ärligt. Hon var påläst på dem nya provresultaten, det var hon.
 
Påpekade att jag än har inflammationer i kroppen, att jag inte mår så speciellt bra i huvudet av kortisonet. Yrsel, skakningar, väldigt trött, ser dåligt etc. Men det hon hörde var att jag hade ätit voltaren och fick en avhyvling för det. Var ju ändå inte jag som hade ordinerat det.
 
Iaf. Har fått öka kortisonet och nu ska jag även börja med cellgifter. Känner mig smått orörlig idag efter gårdagen. Det var en underbar dag, men jag kunde knappt gå hem sen pga värken i ryggen. Vaknade upp med världens huvudvärk, trött och uppsvälld. Men nu på em begav jag mig till sös ändå för att hämta ut tabletterna och så (sös är dem enda som har dem). Tar mig dit och så finns dem inte. Inget recept alls. Tack! Inte ordentligt lyssnad på och inget recept. Just nu blir jag ledsen för mindre, och orkar inte hålla på.
 
Gastro center har väldigt konstiga tider dessutom. Så klockan 11 imorse stängde deras telefon. Kopplade mig dock vidare via växeln nu på em. Och hon som svarar säger, hur fick du det här numret. Mindre trevlig. Jag sa att jag vart kopplad. När jag ringde i måndags till er, så sa kvinnan jag prata med att jag skulle gå via växeln om det var något. Så jag gjorde det  nu. Jaha?! Hon lät ju inte glad. Men säg inte att jag kan göra så då?
 
Aja, vänta in medicinen (kommer troligtvis im) och sen ska jag börja trappa upp. Blir provtagningar en gång i veckan i 10 veckor. Sen andra prover på det. Återbesök om dryga 10 veckor. Ska göra magnetröntgen på tarmarna och ytterligare en koloskopi. YEY.. En dag i taget nu..
 
 
#1 - - Eva:

Skönt att dom har koll på dig men förstår att du tycker det är jobbigt när de inte lyssnar och inte gör som de lovat.

Kram

Svar: ja det känns sådär faktiskt. har tom funderat på att byta sjukhus..
Nina

#2 - - sara:

Usch, låter tungt :( Varför ska du börja med cellgifter?

#3 - - Sandra - 3 barns mamma <3:

Lätt inge kul med otrevlig telefonist och opersonlig läkare. Men va ju bra att läkaren iaf hade läst på innan.
Låter jobbigt med måendet av kortisonet. Hoppas att behandlingarna under de kommande 10 v vänder på måendet.

Massa kramar!!!

Svar: ja fy hon va inte trevlig. ju mer jag tänker på det, ja dessto mer förbannad blir jag. och när jag äntligen fick alla biverkningar i handen - ja då vart ja ännu mera irriterad.. se om ja byter sjukhus..
Nina

#4 - - Hanna Of Sweden:

men gumman då!! :( inte roigt att läsa och förmodligen inte alls roligt för dig/er. Tänker på dig och skickar massa kramar!
hoppas du snart får må bra!

puss <3

Svar: Nej nu ska det bli bra, jag får tänka så - annars blir ja knäpp. stor kram på dig!
Nina

#5 - - Angelica:

Vad är det som hänt? <3

Svar: Fått problem med magen, men nu ska det bli bra..
Nina

#6 - - sandra - 3 barns mamma <3:

Jag tycker att du ska göra det som känns bäst för dig. Det är redan jobbigt så då ska du inte behöva må dåligt av personalen också. Ett sjukhus och dess personal vill man ju känna lugn och tryghet hos.

Kramar!!!